[ Dodano: 2010-04-24, 19:33 ]
Działa pięknie, ale grać się w to nie da. Nie dość, że przy tej rozdzielczości nie wiem nawet co tam jest napisane, dwa, że ten interfejs jest chyba najgorszym jakie widziałem.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Wysłany: 2010-04-28, 23:08
Inq napisał/a:
Działa pięknie, ale grać się w to nie da. Nie dość, że przy tej rozdzielczości nie wiem nawet co tam jest napisane
Wejdź w opcje grafiki, i przestaw rozdzielczość na 640x480. Domyślnie jest chyba jakieś 320x200, więc faktycznie nie idzie w to grać. Wiele zależy też od przekątnej monitora, jeśli jesteś posiadaczem jakiejś panoramy 24" to pewno sobie komfortowo nie pograsz. Inna sprawa, że ja i tak jestem w stanie w tej grze więcej zobaczyć niż w Twojej Gromadzie
Inq napisał/a:
ten interfejs jest chyba najgorszym jakie widziałem.
Zgadzam się w 100%, oryginalny interfejs skutecznie zabija tą grę. Niemniej jednak w opcjach (tych z DOS'owego okienka) masz pozycję "Enable Malba Tahan's mouselook mod", której aktywowanie powinno ZNACZNIE polepszyć sprawę.
jak ktoś lubi klnąć jak szewc bo nie chce mu się włączyć zwiesza się albo w ogóle nie może pobrać to ta gra jak inne stare są idealne dla niego, a co się tyczy mnie mogę poprosić "wujka" google i "ciotke" wikipedie o streszczenie fabuły .
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum