Nowy temat, dosyć nostalgiczny dla "starych wyjadaczy" więc może się wszystkim spodobać, czy pamiętamy poprzez pryzmat czasu takie gry jak:
Theme park world-gra ekonomiczna w tematyce prowadzenia lunaparku, kiedyś jak byłem mały godzinami w to zagrywałem...ech stara dobra i wciągająca jak cholera gierka.
Deus ex- Tak jedna z gier która nadaje dosłowne znaczenie cyberpunku, mało co z nowych graczy coś z nią kojarzy poza przyszłym human revolution, gra która miażdży klimatem dzisiejsze.
Legacy of kain: saga- Mimo że nie grałem w blood omen jedynkę mimo że grałem tylko w 2 to gra jest niesamowita, klimat aż ocieka tym mistycyzmem a bohater jest chyba największym cynikiem i zadufańcem jakiego poznałem w świecie gier, aktualnie staram odpalić Defiance z nabytej kolekcji" legacy of kain antologia" lecz bez cracka się chyba nie obejdzie .
Duke nukem-"Hail to the king babe" po tym cytacie chyba każdy powinien skojarzyć tę grę, tak to nasz"księciunio" chociaż został lekko pokrzywdzony przez Polski dubbing(mowa o DN 3D) to nadal jest jedną z ikon dzisiejszej pop-kultury, DNF kupię jaki by kiczowaty by nie był nie wolno robić tego legendzie( mowa o piraceniu).
_________________ Strzeżcie się Leopolda, bo inaczej do was przyjdzie i będzie chciał zgrać na kompie
Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 32 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Ale co skąd?
Wysłany: 2011-05-14, 08:31
Ja zawsze będę pamiętać Delta Force Helikopter w Ogniu... Gra została wydana w 2003r. i jest naprawdę świetna i rozbudowana. Co do grafiki, to nie wygląda najlepiej, ale biorąc pod uwagę datę wydania, jest ona całkiem dobra. Szczególnie dobrze wyglądają wybuchy. Co do dźwięków, to każda broń ma inny, muzyka też buduje klimat, a tzw. "Murzyńskie Disco Polo" pozwala poczuć się, jakby naprawdę było się w afrykańskim miasteczku. Gra opowiada o wojnie w Somalii. Zostaje tam wysłana amerykańska jednostka specjalna Delta Force, która ma za zadanie zakończyć wojnę i przywrócić porządek w kraju. Misji jest naprawdę wiele, tylko prawie wszystkie polegają na tym samym: Zabij, zniszcz, przejmij, przejdź z punktu A do B itd. Jednak zalety przewyższają wady. Gra wygląda naprawdę wspaniale, wciąga na długie godziny i jest realistycznym symulatorem pola walki.
_________________ Cel wojny może być sprawiedliwy, ale środki nigdy.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2011-05-17, 12:36
Hmm ze starszych to chyba Rayman 2, Hitman 1, Gangsters 2 (komuś chyba pożyczyłem bo nigdzie nie moge znaleźć płyty), Twierdza: Krzyżowiec.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Mam parę starych gier które zapadły głęboko w pamięć.
Heroes 3 - "jeszcze jedna tura..."
Commandos 2 - soundtrack i główkowanie to najlepsze cechy tej produkcji
Crash 3 i Crock 1 - sentyment
Populous 3 - strategia z możliwością zatapiania lądów, podpalania drzew itp. jako szamanka z swoim ludem
Gta Vice City - Miami i muzyka?
Wacki - przygodówka jakich mało
Age of Empires II - rozbudowa ...
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2011-05-26, 21:55
W sumie większośc gier z Pegasusa zapadły mi w pamięć. Contra, Mario, Tank, Duck Hunter (teraz mam go na komórce )
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Lotus III - świetna wyścigówka, która ma genialny soundtrack jak dla mnie
Heart of Darkness - świetna platformówka z ciekawą, oryginalną, moim zdaniem, fabułą
Crash Team Racing - Spędziłem z tą grą mnóstwo świetnych godzin
Ghost Master - Genialna, jednak niestety nie doczekała się drugiej części
Heroes III - tutaj akurat chyba nie muszę nic mówić?...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum