Siema wszystkim jestem na tym forum dość krótko i zapomniałem się przywitać wieć cześć jestem fanem Rammstein-a Bioshocka lubię jeździć na skuterku i jestem dobry z Angielskiego i Niemieckiego lubię dział forum fanfiction fajne są tam utwory i czekam na nowe. O pzdr dla creepa
Tylko broń boże nie wspominaj, że te "dzieciaki" które sie na tym znają zdejmują blokady prędkości. A zakładają je dopiero jak trzeba na przegląd iść, bo Inq zawału dostanie.
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Tylko broń boże nie wspominaj, że te "dzieciaki" które sie na tym znają zdejmują blokady prędkości. A zakładają je dopiero jak trzeba na przegląd iść, bo Inq zawału dostanie.
I że zamiast 50cc dają 60cc 70cc.
Cytat:
O czym ty mówisz?
Cytat:
Po maturze zabieram się za prawko. Jak zdam, planuje sobie kupić jakiś stary samochód (taki za grosze), najlepiej coś polskiego - marzy mi się trabant, choć co innego też może być, bo chce się pobawić w modding. Nie chodzi mi tutaj o tuning jakiemu poddawane są samochody przez swoich łysych właścicieli. Chodzi mi o zrobienie z tego samochodu z klasą z drewnianymi elmentami, wskaźnikami w stylu vintage itp. Trochę się bawię drewnem, więc nie powinno to być dla mnie wielkim problemem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum