Jest to taki sam plakat jak ostatnio oferowałem do wygrania w konkursie, ale nie ten sam.
W tej chwili posiadam trzy takie plakaty, jeden na ścianie, drugi wylądował właśnie na aukcji i trzeci czeka na konkurs (nie wiem kiedy się odbędzie i jaki to będzie konkurs, to są tylko plany)
Zapraszam do licytacji i na inne moje aukcje No przecież chcecie, abym na kilka dni wyjechał z Polski
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-08-29, 01:49
A kto sie forum będzie opiekował? Hmmm, zobacze moze kupie plakacik. Ale 5 zł to na wyjazd raczej nie starczy
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-08-29, 21:43
Hmmmm myśle myśle i moze też się skusze. Że też nie mam konta na allgero, wiecznie kumple mi muszą kupować.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-08-30, 12:23
JA chyba plakat sobie daruje, licze ze wygram ten konkurs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum