BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Grzyb11115
2010-02-05, 21:40
Sprzedam częsci do komputera (okazja!)
Autor Wiadomość
sosna5115 

Otrzymał 9 piw(a)
Wysłany: 2008-08-15, 21:50   Sprzedam częsci do komputera (okazja!)

Witam wszystkich!

Mam do zaoferowania trzy części do komputera ,ktore chce sprzedać po okazyjnej cenie. Produkty nie sa uszkodzone ,jednak niedawno dostalem nowy komputer i stare czesci juz mi sie nie przydadza ... Tutaj macie ich opis >> Opis Przegladajcie Internet Explorerem

A tutaj screeny >> Płyta główna
Płyta główna
Karta dźwiekowa C-media
Karta dźwiekowa C-media
Karta graficzna
Karta graficzna

Chce wystawic te produkty na allegro ,jednak czekam na potwierdzenie konta. W miedzy czasie moze jakis zainteresowany znajdzie sie tutaj.

P.S. Opis robilem na szybko wiec najlepiej go przegladac IE (Internet Explorerem)
Karta graficzna nie jest Creativa ,tylko C-Media!

W razie zainteresowanie i pytan w opisie jest moj numer telefonu pod ktory mozna dzwonic.
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Ostatnio zmieniony przez sosna5115 2008-08-15, 21:57, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2008-08-15, 22:03   

Obniż cenę. Nie przyglądałem się dokładnie ale za taką albo nawet niższą kwotę, można kupić to wszystko w sklepie i z gwarancją.

[ Dodano: 2008-08-15, 22:08 ]
Powiem więcej: sam za ok. 450 zł kupiłem Gigabyte GA-MA78GM-S2H + AMD Athlon 64 x2 4600+ + 2GB RAM + ATI Radeon 3200

sosna5115 

Otrzymał 9 piw(a)
Wysłany: 2008-08-15, 22:11   

Chyba zartujesz... karta griafcznia na allegro najtansza soti po 120zł , płyta główna nie znalazlem ale na komputroniku kosztuje 240 zł (to bardzo dobra płyta) ,a procek mimo ze dwurdzeniowy i athlona 120zł na allegro... Moje czesci sa uzywane niecale pol roku jeszcze dorzucam karte dzwiekowa gratis i oryginalnie popakowane kable ,sterowniki ,instrukcje i akcesoria... Gwarancje tez dorzuce ,ale wtedy płyte trzeba reklamowac w razie czego w komputroniku ,a procek i karte u mnie w miescie. W cene wchodzi jeszcze moj koszt przesylki ktory wyniesie z 20zł...

A pozatym moge sie dogadac. Czekam tylko na zainteresowanego...

A ten twoj Radek 3200 szynek to zintegrowana karta graficzna jest o ile sie nie myle...
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2008-08-15, 22:25   

sosna5115 napisał/a:
Chyba zartujesz... karta griafcznia na allegro najtansza soti po 120zł , płyta główna nie znalazlem ale na komputroniku kosztuje 240 zł (to bardzo dobra płyta) ,a procek mimo ze dwurdzeniowy i athlona 120zł na allegro...

Asus M2N - 161,12 (nie jestem do końca pewien czy to ten model)
AMD Athlon 64 x2 4000+ - 147,86
Asus GeForce 8500 GT 512MB - 134,00
Razem: 442,98zł

sosna5115 napisał/a:
A ten twoj Radek 3200 szynek to zintegrowana karta graficzna jest o ile sie nie myle...

Owszem zintegrowana ale jej wydajność jest ponoć porówywnywalna z GF 6600GT.

sosna5115 

Otrzymał 9 piw(a)
Wysłany: 2008-08-15, 22:31   

A co ty dales ceny netto?? :D :D tu jes tlink do mojej plyty glownej
http://www.komputronik.pl...pelny,id,31767/

Jak mozna zauwazyc cena rosnie co mowi samo za siebie...

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2008-08-15, 22:39   

sosna5115 napisał/a:
A co ty dales ceny netto??

Nie. przejrzyj linki.

sosna5115 napisał/a:
tu jes tlink do mojej plyty glownej

To zmienia postać rzeczy, bo ta płyta jest jeszcze tańsza. Znalazłem dokładnie ten model, jest TU i kosztuje 40zł mniej, niż w Komputroniku.

sosna5115 

Otrzymał 9 piw(a)
Wysłany: 2008-08-16, 09:39   

Szynek napisał/a:
To zmienia postać rzeczy, bo ta płyta jest jeszcze tańsza. Znalazłem dokładnie ten model, jest TU i kosztuje 40zł mniej, niż w Komputroniku.

To nie jest ten sam model ten co podales ma zintegrowana karte graficzna inny chipset i pamiec maks 4GB

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2008-08-16, 11:07   

sosna5115 napisał/a:
Szynek napisał/a:

To nie jest ten sam model ten co podales ma zintegrowana karte graficzna inny chipset i pamiec maks 4GB

No dobra, masz rację ale modelu z dokładnie takimi samymi parametrami jak Twój po prostu nigdzie nie znalazłem. Ale co to zmienia? Nadal uważam, że za 450zł można złożyć nowy i lepszy zestaw płyta+procesor+grafika niż to, co proponujesz.

Zresztą dobra, niech Ci będzie, załóżmy, że ktoś chce złożyć dokładnie taki sam zestaw jak Twój czyli:
sosna5115 napisał/a:
tu jes tlink do mojej plyty glownej

+
Szynek napisał/a:
AMD Athlon 64 x2 4000+ - 147,86
Asus GeForce 8500 GT 512MB - 134,00

I co? Wychodzi dokładnie 460,86zł, czyli w sumie niewiele więcej niż Twoja propozycja. A przypominam, że mówimy o sprzęcie nowym i na gwarancji.

sosna5115 

Otrzymał 9 piw(a)
Wysłany: 2008-08-16, 22:28   

No sluchaj ty liczysz to bez kosztu przesylki a to jest roznica w komputroniku ceny tych przdemiotow czyli athlon 4000+ ; grafa gf 8500 GT i plyta glowna sa drozsze niz w sklepach w kotrych podales... Ile kosztuje koszt wysylki w olimpie?? w jednym sklepie nie znajdziesz tych 3 przedmiotow zeby zaplaci za wszystkie jeden koszt przesylki. W jednym sklepie jest plyta glowna _ koszt przesylki 20 zł ,w drguim karta + 20zł przesylka i w trzecim procek + 20 zl przesylka. W sumie wychodzi ci 60 zl na przesylce ,a ja wliczam to w te 450 zł. Nie moge tego sprzedac za smieszne pieniadze bo te towary nie sa az tak slabe... A pozatym 450zł to moja cena sugerowana jesli ktos nie raz kupowal cos z allegro to wie ze moze sie dogadac...

A jesli chodzi o ta plyte... Jak to co to zmiena ze ma inne parametry? Wszystko . Jak sie nie orientujesz mlody w komputeracho to sie nie odzywaj bo wiecej razy wywalalem bebechy z kompa i wyminialem niz ty sie wyszczales w ciagu dnia.

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2008-08-16, 23:00   

sosna5115 napisał/a:
No sluchaj ty liczysz to bez kosztu przesylki a to jest roznica w komputroniku ceny tych przdemiotow czyli athlon 4000+ ; grafa gf 8500 GT i plyta glowna sa drozsze niz w sklepach w kotrych podales... Ile kosztuje koszt wysylki w olimpie?? w jednym sklepie nie znajdziesz tych 3 przedmiotow zeby zaplaci za wszystkie jeden koszt przesylki. W jednym sklepie jest plyta glowna _ koszt przesylki 20 zł ,w drguim karta + 20zł przesylka i w trzecim procek + 20 zl przesylka. W sumie wychodzi ci 60 zl na przesylce ,a ja wliczam to w te 450 zł. Nie moge tego sprzedac za smieszne pieniadze bo te towary nie sa az tak slabe... A pozatym 450zł to moja cena sugerowana jesli ktos nie raz kupowal cos z allegro to wie ze moze sie dogadac...

Przecież zawsze można ruszyć cztery litery i samemu póść do sklepu- wtedy kosztów wysyłki w ogóle nie będzie. Niemal każdy jest w stanie znaleźć w swojej okolicy jakiś w miarę tani sklep, w którym tanio kupi podane przez ciebie części. Wystarczy poszukać na Skąpcu, lub na Ceneo (na świecie istnieją jeszcze inne sklepy, niż Komputronik)

sosna5115 napisał/a:
A jesli chodzi o ta plyte... Jak to co to zmiena ze ma inne
parametry?

To stwierdzenie odnosiło się do czegoś innego.

sosna5115 napisał/a:
Jak sie nie orientujesz mlody w komputeracho to sie nie odzywaj

Wiem, że chcesz ubić dobry interes, i moje posty są Ci nie na rękę ale w ten sposób na pewno mnie nie uciszysz.

sosna5115 napisał/a:
wiecej razy wywalalem bebechy z kompa i wyminialem niz ty sie wyszczales w ciagu dnia.

Tak sie składa, że ja też mam w tej dziedzinie jako-takie doświadczenie.

sosna5115 

Otrzymał 9 piw(a)
Wysłany: 2008-08-18, 10:51   

Dobra tniemy ceny... To moja ostateczna propozycja :D

Sprzedam części do komputera:

Płyta główna Asus 1394 M2N - chipset nVidia nForce 430MCP -- 110 zł
Procesor AMD Athlon X2 4000+ (2x 2.1GHz) -- 120 zł
Karta graficzna Geforce 8500GT 512MB PCIE 16x -- 120 zł
Monitor Philips 105E 15" CRT -- 35zł

Cena zestawu 350 zł + koszt przesyłki + Monitor 35 zł

Do wszystkiego dołączam oryginalne pudełka ,okablowanie ,instrukcje i sterowniki.

Więcej info >> www.dekoracjedlawas.pl/zdjecia/index.htm

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi