Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-08-15, 21:50 Sprzedam częsci do komputera (okazja!)
Witam wszystkich!
Mam do zaoferowania trzy części do komputera ,ktore chce sprzedać po okazyjnej cenie. Produkty nie sa uszkodzone ,jednak niedawno dostalem nowy komputer i stare czesci juz mi sie nie przydadza ... Tutaj macie ich opis >> Opis Przegladajcie Internet Explorerem
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-08-15, 22:11
Chyba zartujesz... karta griafcznia na allegro najtansza soti po 120zł , płyta główna nie znalazlem ale na komputroniku kosztuje 240 zł (to bardzo dobra płyta) ,a procek mimo ze dwurdzeniowy i athlona 120zł na allegro... Moje czesci sa uzywane niecale pol roku jeszcze dorzucam karte dzwiekowa gratis i oryginalnie popakowane kable ,sterowniki ,instrukcje i akcesoria... Gwarancje tez dorzuce ,ale wtedy płyte trzeba reklamowac w razie czego w komputroniku ,a procek i karte u mnie w miescie. W cene wchodzi jeszcze moj koszt przesylki ktory wyniesie z 20zł...
A pozatym moge sie dogadac. Czekam tylko na zainteresowanego...
A ten twoj Radek 3200 szynek to zintegrowana karta graficzna jest o ile sie nie myle...
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wysłany: 2008-08-15, 22:25
sosna5115 napisał/a:
Chyba zartujesz... karta griafcznia na allegro najtansza soti po 120zł , płyta główna nie znalazlem ale na komputroniku kosztuje 240 zł (to bardzo dobra płyta) ,a procek mimo ze dwurdzeniowy i athlona 120zł na allegro...
Wysłany: 2008-08-16, 11:07
sosna5115 napisał/a:
Szynek napisał/a:
To zmienia postać rzeczy, bo ta płyta jest jeszcze tańsza. Znalazłem dokładnie ten model, jest TU i kosztuje 40zł mniej, niż w Komputroniku.
To nie jest ten sam model ten co podales ma zintegrowana karte graficzna inny chipset i pamiec maks 4GB
No dobra, masz rację ale modelu z dokładnie takimi samymi parametrami jak Twój po prostu nigdzie nie znalazłem. Ale co to zmienia? Nadal uważam, że za 450zł można złożyć nowy i lepszy zestaw płyta+procesor+grafika niż to, co proponujesz.
Zresztą dobra, niech Ci będzie, załóżmy, że ktoś chce złożyć dokładnie taki sam zestaw jak Twój czyli:
Wysłany: 2008-08-16, 22:28
No sluchaj ty liczysz to bez kosztu przesylki a to jest roznica w komputroniku ceny tych przdemiotow czyli athlon 4000+ ; grafa gf 8500 GT i plyta glowna sa drozsze niz w sklepach w kotrych podales... Ile kosztuje koszt wysylki w olimpie?? w jednym sklepie nie znajdziesz tych 3 przedmiotow zeby zaplaci za wszystkie jeden koszt przesylki. W jednym sklepie jest plyta glowna _ koszt przesylki 20 zł ,w drguim karta + 20zł przesylka i w trzecim procek + 20 zl przesylka. W sumie wychodzi ci 60 zl na przesylce ,a ja wliczam to w te 450 zł. Nie moge tego sprzedac za smieszne pieniadze bo te towary nie sa az tak slabe... A pozatym 450zł to moja cena sugerowana jesli ktos nie raz kupowal cos z allegro to wie ze moze sie dogadac...
A jesli chodzi o ta plyte... Jak to co to zmiena ze ma inne parametry? Wszystko . Jak sie nie orientujesz mlody w komputeracho to sie nie odzywaj bo wiecej razy wywalalem bebechy z kompa i wyminialem niz ty sie wyszczales w ciagu dnia.
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wysłany: 2008-08-16, 23:00
sosna5115 napisał/a:
No sluchaj ty liczysz to bez kosztu przesylki a to jest roznica w komputroniku ceny tych przdemiotow czyli athlon 4000+ ; grafa gf 8500 GT i plyta glowna sa drozsze niz w sklepach w kotrych podales... Ile kosztuje koszt wysylki w olimpie?? w jednym sklepie nie znajdziesz tych 3 przedmiotow zeby zaplaci za wszystkie jeden koszt przesylki. W jednym sklepie jest plyta glowna _ koszt przesylki 20 zł ,w drguim karta + 20zł przesylka i w trzecim procek + 20 zl przesylka. W sumie wychodzi ci 60 zl na przesylce ,a ja wliczam to w te 450 zł. Nie moge tego sprzedac za smieszne pieniadze bo te towary nie sa az tak slabe... A pozatym 450zł to moja cena sugerowana jesli ktos nie raz kupowal cos z allegro to wie ze moze sie dogadac...
Przecież zawsze można ruszyć cztery litery i samemu póść do sklepu- wtedy kosztów wysyłki w ogóle nie będzie. Niemal każdy jest w stanie znaleźć w swojej okolicy jakiś w miarę tani sklep, w którym tanio kupi podane przez ciebie części. Wystarczy poszukać na Skąpcu, lub na Ceneo (na świecie istnieją jeszcze inne sklepy, niż Komputronik)
sosna5115 napisał/a:
A jesli chodzi o ta plyte... Jak to co to zmiena ze ma inne
parametry?
To stwierdzenie odnosiło się do czegoś innego.
sosna5115 napisał/a:
Jak sie nie orientujesz mlody w komputeracho to sie nie odzywaj
Wiem, że chcesz ubić dobry interes, i moje posty są Ci nie na rękę ale w ten sposób na pewno mnie nie uciszysz.
sosna5115 napisał/a:
wiecej razy wywalalem bebechy z kompa i wyminialem niz ty sie wyszczales w ciagu dnia.
Tak sie składa, że ja też mam w tej dziedzinie jako-takie doświadczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum