BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sny
Autor Wiadomość
BOUNCER 

Piwa: 6/1
Wysłany: 2009-07-21, 19:17   

Wszystko w normie

J.Galt 

Piwa: 2/8
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-08-23, 14:29   

hyhy jak by to zacząć?

Wcale nie prawda że człowiek przez sen nic nie czuje. ja na przykład czułem takie uzależniające "coś jkaby mrowienie" gdzieś tak w środku, ale z tyłu głowy mając taki dziwaczny sen od 9.00 do 13.20 Sen trochę długi bo zaczyna się od pomocy jakiejś dziewczynie wydłubać coś z lodu sam nie wiem gdzie. bo wdrapałem sie tam po jakimś wieżowcu, a zszedłem ze... stołu. Skończył się imprezą pod jakimś pubem. Ale spróbuje sobie przypomnieć po kolei...

sen zaczął się(chyba tak sie zaczął, ale to pierwsze co zapamiętałem) pomocy jakiejś dziewczynie wydłubać coś z lodu sam nie wiem gdzie. bo wdrapałem sie tam po jakimś wieżowcu, a zszedłem ze... stołu. I wszedłem tam z tym znajomym, ale jako... spiderman i batman nie pamiętam kto był kto.

jak z szedłem z tego stołu to nie pamiętam co dalej( czarna plama). Tutaj sporo sie działo, ale zapomniałem co dokładnie, bo to był początek snu.

Następnie ciocia sie pyta co to za zapach śmierdzący(i chyba na jakąś mape patrzyliśmy). potem(z tego domu z początku snu) prześlizguję się przez jakąś dziurę w kamieniu wyłupaną do jakichś łazienek (jakby w jakimś ośrodku) i widze Tę dziewczynę w ręczniu. Potem szybko biegne do jakby gabinetu dyrektorki a tam ciocia(wiedziałem że do niej ide) i pytam sie dlaczego na mnie całą wine zwala, przecież ona (Ta dziewczyna) jest tam i prysznic brała (to chyba miało związek z tym zapachem śmierdzącym na początku) potem jak wracam do tego mieszkania z początku przez tą dziure chcąc sie prześlizgnąć to jacyś chłopacy mnie zatrzymali i tam sie chyba z nimi biłem. czarna dziura

coś jakby wyjście z mojego gimnazjum. skręcamy w prawo, i mijamy jakąś tabliczkę. coś tam jest napisane chyba po hebrajsku(albo jakiś taki inny język ze znaczkami takimi) potem wchodzimy jakby do kościoła bo są ławki, ale na końcu jakiś chyba arab coś tam gada, a za nim jakieś znaczki na czerwono namalowane. My siedzimy po prawej stronie w ławce. W pewnym momencie krzyknąłem "O ale tyś się tu dobrze schowała!" do Tej dziewczyny(jakby do dziecka które sie schowało za słupem i myśli że Jej nie widać) która wisiała na jakiejś rurze pod ścianą nad nami. I tutaj facet co gadał przestaje, i coś tam sie rozgląda, na sali ogólny szum. W pewnym momencie jakiś ochroniarz podchodzi i nas wyprasza. czarna dziura

Jesteśmy przy jakimś pubie (tym w którym kończy sie sen). idziemy gdzieś, i idziemy (w jakimś mieście chyba). trafiamy do jakiegoś sklepu/sklepiku. czarna dziura

Jak z niego wychodzimy to kartki które były na parapecie pod oknem przy drzwiach spadają na ziemie, ja je podnosze, a Ta dziewczyna, Jakiś kolega od którego sie dowiedziałem w tym kościele że sie z Nią ożenił i chyba jeszcze ktoś, wychodzą. Ja stawiam w dosłownie moment te kartki przy szybie, wychodze, a tam ten znajomy(nie iwem czemu ale czułem że sie bardzo dobrze znamy) czeka tam na mnie chyba z grilem (?!) i mówi że Ta dziewczyna i reszta poszli do tego pubu.

końcówka była trochę porypana, ale nie pamiętam dobrze co tam było. Pamiętam tylko że ludzie wyszli z pubu do mnie(bo coś tam zrobiłem fajnego)

A obudziło mnie światło sączone przez powieki. A te mrowienie właśnie chyba powodowała Ta dziewczyna

Haymaker napisał/a:
A tak z ciekawości ktoś jest lunatykiem? komuś się przytrafiło coś podobnego ?

Dziadkowie mówią że chodzę po nocy "przez komputer"

EDIT DLA SASZY, NASZEGO analITYKA SNÓW:
mama była w turcji przez wiele krajów. i między innymi robiłą zdjęcia w jakimś islamskim meczecie gdzie był taki ochroniarz. A ich "ksiądz" gadał z takiego czgoś

Ellie 

Wysłany: 2010-08-25, 21:32   

Jeśli chodzi o moje sny związane z Bioshockiem to miałam dwa.
1. Śniło mi się, że porwali mi córkę i oddali ją do Sierocińca i podejrzewałam o to jej ojca nie wiem dlaczego.
2. Śniło mi się, że byłam małą Eleanor, która zbierała Adam.

A normalnie śnią mi się jakieś głupoty typu: duszenie różową poduchą mojego byłego chłopaka albo zmarli lub jeszcze seks z wokalistami niektórych zespołów. Ostatnio był Billie Joe Armstrong z Green Day'a.

Ro-Bhaal 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-08-25, 21:40   

Ostatnio śniła mi się ucieczka przez turystami-zombie w niemieckim zoo. Fajnie, nie?
Postaw piwo autorowi tego posta

Inq 

Piwa: 11/6
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-09-04, 22:35   

Cytat:
duszenie różową poduchą mojego byłego chłopaka

Cytat:

:shock:

Cytat:
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów

J.Galt 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-09-09, 18:27   

@Inq i ty sie dziwisz? To przejrzyj stronę internetową "www.nk.pl" Tylko żebyś zawału przypadkiem nie dostał :|

Inq 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-09-23, 09:45   

Ostatnio prowadzę spis tego co mi się śni i zauważyłem ciekawą prawidłowość:
Że symbolem wszelkiego zła i tego co w ludziach najgorsze jest zawsze karłowaty człowiek w okularach w drucianych oprawkach i czapce.
Coś między Himmlerem a Hirohito.

Cytat:
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów

J.Galt 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-11-01, 11:42   

http://pl.wikipedia.org/wiki/Heinrich_Himmler Mało co z krzesła nie spadłem. To on wymyślił policje! A potem sie ludzie dziwią że moda ostatnio na "JP"

A tak wracając do tematu. Ja zauważyłem, że zawsze uciekam przed zagrożeniem w snach(Nawet tych nie stanowiących poważnego zagrożenia). A dziś śniło mi się że... usnąłem w swoim łóżku (Ale bynajmniej nie sam^^) :D Btw. już2 razu miałem "scenę" w śnie, że uciekam ze swojego pokoju przez balkon, który ma kraty(Prześlizgiwałem się?) i przez ogrodzenie w ogródku.

wrzod master 

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-11-03, 18:36   

A ja miałem dziwny sen taki że:miałem coś uruchomić, ale żeby się dostać wziąłem klucz do drewnianych drzwi,no to je otwieram(całe z nieheblowanych belek) czuję że mnie dziwnie dłoń pod naskórkiem boli patrzę A to TAAAAAAAAAAka drzazga(długość podobna do długości drutu do szycia) wyciągam ją sobie ale nie czuję bólu,chore prawda,potem staję na jakimś balkonie patrzę przed siebie(w zasadzie wchodziłem właśnie na ten balkon) i widzę przez okno apartamentowca wspaniałe mieszkanie itd żalę się że mogę sobie tylko pomarzyć i na tym kończy się mój sen.

J.Galt 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-11-04, 20:56   

Ja dziś miałem sen Ala Monty Python. początku nie będę opisywał, ale jak zwykle dziewczyny się śniły. Jedna zmusiła mnie żeby go znaleźć. Króliczek sobie na jakiejś roślince siedział, w kącie. Z tamtąd pokicał do takiego wolnego miejsca między łóżkiem rozkładanym, a szafą. Przeszedł przez szparę w podłodze :shock: .Jak wychodziłem z pokoju, to poczulem że go nogą potrąciłem. I wtedy zaczął na mnie skakać. Doskoczył za 2 razem. Chyba za dużo w Alien Swarm sie nagrałem :( Aha. Obudziłem się wciąż próbując go zrzucić z ramion.

Sasza 

Piwa: 29/15
Wysłany: 2010-11-13, 01:15   

Mi ostatnio dwa razy z rzędu śniła się pewna nauczycielka (która mi się strasznie podoba i gdyby nie fakt że wyglądam na 15 lat i to że jestem uczniem w szkole której ona uczy to bym ją poderwał). W jednym ze snów wspólnie rozwieszamy pranie :roll: a w drugim ona jest z jakimś facetem w muzeum i wywiązuje się między mną a nauczycielką pewna rozmowa. Większości snów nie pamiętam.

kacper5101 

Wysłany: 2010-11-21, 19:14   

szczęściarze z was :cry: mi sie śnią tylko laski ,gołe laski, laski w łóżku , podrywanie lasek i nocne kluby :-o

Inq 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-11-22, 08:07   

Cytat:

Cytat:
mi sie śnią tylko laski ,gołe laski, laski w łóżku , podrywanie lasek i nocne kluby

Nie za późno na takie rzeczy? ;]

Mi się dzisiaj śnił wielki budynek, w środku jedna wielka klatka schodowa a na ścianach same instrumenty a obok mnie jedna znajoma - sam nie wiem co było lepsze xd

Albo wczoraj, że miałem jakaś taką moc wejścia w widzenie tego co widzi taka dziewczyna, która widziała aury ludzi i z tego dowiedziałem się, że taki pirat z wielką siwą brodą, któremu ufała jest dla niej śmiertelnym zagrożeniem. Ja musiałem zakolegować się z tym piratem i w odpowiednim momencie go zabić. I o ile pierwsza część snu była "współczesna" to dalej film kostiumowy :D (czapki pierogi. śmieszne fraki, starodawne strzelby). Nie wiem niestety jak to się dla pirata skończyło, bo zaczęło mi się śnić coś innego.

Cytat:

Odpowiedz do tematu