Wysłany: 2008-01-14, 23:33 [Skarb Neptuna] Mniej amunicji po końcowej walce
Czy to możliwe że po odebraniu broni miałem dużo mniej amunicji ? ,szczególnie tej dobrej, w momencie jak oddajesz broń przed wejściem do tego gostka gdzie jest pełno lodu-druga plansza , a może coś przeoczyłem?
Używamy polskich znaków. Ich nie używanie jest łamaniem regulaminu. - dop. Grzyb11115
1. Jak coś to miałem a nie mjałem.
2. W polskim występują literki tjk. ą ę ż ć itp.
3. Nie jest to możliwe; przynajmniej ja miałem tyle amunicji ile włożyłem do pojemnika.
JA miałem mniej po odebraniu broni na czym grasz na PC czy X360 bo możliwe że na x360 rzeczywiście tak jest.
Wysłany: 2008-01-15, 20:04
hmmm mi nic takiego sie nie przydażyło. tej a może to zależy od poziomu trudności bo wiecie na najwyższym poziomie jest niewiele AMUNY i może dlatego niknie ci po włozeniu do POCZTY PNEUMATYCZNEJ
Ja mam pytanie odnośnie amunicji....Jestem na etapie niszczenia bramy wejściowej do Ryana i mam bardzo mało naboi. Czy macie jakiś sposób albo miejsce gdzie można się obłowić?
_________________ Ratować czy nie ratować.......oto jest pytanie adamie
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-02-07, 10:49
Jeżeli masz $ to zwyczajnie idź i kup. Jeżeli nie masz to raczej trudna sprawa... sprawdzałeś wszystkie pomieszczenia, szafki, skrzynki, ciała, tatuśków i hackowałeś sejfy? Jeżeli nie to polecam to zrobić tam zawsze jest jakieś ammo. Cóż.. jeżeli zrobiłeś tak jak powiedziałem wcześniej tzn szukałeś i kupowałeś, to na drugi raz nie wywalaj amunicji gdzie popadnie tylko celuj splicerom w głowę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum