Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-08-21, 09:41 Save'y
Tutaj piszcie jeśli potrzebny bedzie jakiś sejw albo wstawiajcie linki do sejvów. Takich tematów jest mnóstwo a nie ma jednego uniwersalnego więc teraz jest pozdro.
To ja tylko dodam, że TUTAJ dostępna jest paczka save'ów z zapisami na początku każdego poziomu. //Szynek
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 22 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 89 Piwa: 4/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-21, 10:34
Nie wiem czy jest sens wstawiać ilestam dziesiątek sejwów, i niech każdy sobie szuka cos dla siebie. Prosciej poprosić o cos konkretnego. Tutaj zrobi się zwyczajnie linkownia-smietnik (o ile ludzie cos pozamieszczają). Ale to tylko moje zdanie
Jedyny potencjał jaki widzę w tym temacie to wstawić sejwy z początku każdego etapu, ale dochodziłby do tego problem robienia tego przy harvestowaniu i ratowaniu młodych
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-08-22, 22:09
Mi głownie chodzi o to aby tutaj umieszczać prośby o jakieś savey i przesyłać je na maila albo (jeśli ktoś ma savea np. na RAPIDZIE) umieszczać tutaj linki. Temat jest po to aby co chwila nie robić nowego tematu typu potrzebny save Arkadia, Hefajstos, Pawilon medyczny, Witamy w Rapture ( ) ile już jest takich tematów i ile jeszcze powstanie i po to jest ten temat. Sie zaczął robić OFFTOP.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Tutaj piszcie jeśli potrzebny bedzie jakiś sejw albo wstawiajcie linki do sejvów. Takich tematów jest mnóstwo a nie ma jednego uniwersalnego więc teraz jest pozdro.
bardzo proszę o sejwa po wyjściu z neptune bouty ( tzw początek arkadii )
wiesniak
Wysłany: 2010-02-14, 12:18
W tej paczce znajduje się kilka save'ów, z czego jeden to ten poszukiwany przez Ciebie.
Natomiast ja proszę o save zaraz po zebraniu "czegoś" z sejfu pani doktor.
Dokładniej akcja dzieje się w Arkadii, kobieta zostaje otruta gazem w swoim gabinecie, i konając pisze na szybie kod do sejfu, który należy przeszukać. Ja mam buga w grze i sejf ten jest za każdym razem pusty, co za tym idzie nie mogę zrobić postępu.
Będę bardzo wdzięczny, zależy mi na tym.
Widzę, że ty też zaczynasz Arkadię, więc czy po zebraniu przedmiotu, mógłbyś mi gdzieś upnąć ten save? (najlepiej na hotfile)
Prosiłbym uprzejmnie o wrzucenie save w miarę możliwości zaraz po wypiciu DRUGIEJ fiolki napoju o tajemniczej nazwie 192, gdyż przez wzgląd na używanie trainera jest to u mnie niemożliwe
Hej.
Czy gra ktoś jeszcze w bs1, a konkretnie czy ktoś byłby tak dobry i otwarłby sejf u pani langford korzystając z mojego sejwu (nie chce grac na cudzych sejwach )?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum