przypadkowo skasowalem save z konca fort frolic:/ ma ktos moze, przynajmniej od polowy FF albo poczatku hefajstos? mam save z poczatku fort frolic, ale nie chce mi sie jeszcze raz tej samej planszy przechodzic. jak nie macie takiego save, to moze przesle komus i mi przejdzie? bardzo prosze o pomoc!
Gam: wielkie dzieki! fajnie, ze napisales jeszcze male info, szczegolnie o siostrzyczkach, bo ja tez ich nie zabijalem i nie zamierzam:P oczywiscie piwko postawione. szkoda, ze nie mozna dac 100 heh
Ostatnio zmieniony przez juventino 2008-08-03, 18:45, w całości zmieniany 2 razy
Proszę. Sama końcówka Fortu Frolic, masz jedynie dojść kawałeczek do batysfery. Cohen żyje, i wszystkie siostrzyczki od początku ratowane (tak na wszelki wypadek podaje to do wiadomości). Miłej gry
Jeśli pomogłem: piwko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum