Witam, mam problem z poziomem Arkadia, gdy zostaje zabita pani naukowiec, muszę otworzyć sejf używając kodu z szyby....jednak po otwarciu sejfu, jest on pusty!!
Więc proszę żeby wstawił ktoś save'a kawałek po tym momencie gry.
Za pomoc dzieki i pzdr
a ja tez mam taki sam problem gdy umiera pani doktor to muszę jej notes z sejfu wyciągnąć a go nie ma już wszystkiego probowałem i nic to czy może ktoś wstawić save'a do następnego levela a bodajże ze to chyba Targ Farmerów [Farmers’ Market] bo juz mi sie nie chce 10 razy tego samego robić
Ja zaradziłem u mnie temu problemowi. Mianowicie w moim przypadku rozchodziło sie o tonik, który pozwalał przeszukiwać jeszcze raz ciało. Jak go wymieniłem na inny to od razu w sejfie sie znalazła ta taśma. Wcześniej co bym nie kombinował to nie pomagało.
Niestety wczesniej wrzucane save`y nie dzialaja(zostaly usuniete).moglby ktos wrzucic save z momentem zaraz po otworzeniu sejfu i zabraniu tasmy?bylbym wdzieczny.probowalem jzu wszystkich podanych przez was sposobow i nic nie dziala.takze licze na save.dzieki z gory:)
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-03-22, 20:09
Zapraszam TUTAJ chyba że koniecznie chcesz save zaraz po otwarciu sejfu??!!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum