Komentarze większości użytkowników są żałosne (nawet bardziej niż moja ortografia)
Ja na miejscu "metal owca" po prostu wziął telewizor na nogi, albo na siedzenie obok (skoro dziadek nie chciał usiąść) A to jak go wypchnął pod koniec, choć widać było że dziadek szykował się do wyjścia było po prostu chamskie. Gdybym tam był(ale nie mieszkał broń boże) To przywaliłbym mu w japę(oczywiście jeśli nie dałoby mu się tego wyjaśnić) i uciekł (w czym jestem dobry)
PS jak mój nowy avatar?
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
No chyba żartujesz. Temu dziadkowi należał się strzał już na początku filmu. Wszyscy dookoła mówią, że siedzi na telewizorze, a on idzie w zaparte.
I to jest właśnie smutne - nie możesz takiemu nic zrobić, bo on w podeszłym wieku, bal bla bla.
A może ten dziadek chciał żeby go strzelić? lol on jest lepszym prowokatorem ode mnie
anyway- po szkole sie do tematu dopisze, bo teraz nie w nastroju.
Ja bym raczej wyjebał gościowi z włosami.
Zamiast wytłumaczyć kulturalnie zachowuje się gorzej niż Galt.
Myślę, że tłumacząc dziadkowi kulturalnie żeby zechciał zejść z telewizora osiągnąłby dużo więcej niż tylko rzucając bluzgami.
Chociaż "odjebaj" to dość ciekawy efekt słowotwórstwa, przyznam.
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Ja bym powiedział, że początek dyskusji (jeszcze ten kulturalny) nie został uwieczniony na filmie. Dopiero kiedy zaczęły się bluzgi kogoś to zainteresowało.
@Inq - W opisie filmu na YT było napisane, że koleś od telewizora wcześniej przez długi czas kulturalnie tłumaczył dziadkowi, że siedzi na telewizorze. Dopiero po pewnym czasie zaczął rzucać bluzgami.
Nom. pisalo, że tłumaczył dziadkowi przed filmem. Ale jeżeli ten dziadek był trollem, to nie trzeba było robić flame wara, tylko sposobem go podejść. Co do "odjebaj" muszę sobie te słowo wdrożyć do słownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum