Pomieszkaliśmy sobie trochę z przybranymi rodzicami których wynajął Fontanie i znaleźliśmy się w samolocie który został uprowadzony przez ludzi Fontaina . . .
Nie do końca. Na jednym zdjęciu ze wspomnienia widać otwarty prezent w samolocie a w nim... pistolet. To skłania mnie do twierdzenia, że to nie ludzie Fonatin' a porwali samolot tyko my. Prosze o poprawienie mnie jeśli pomyliłem się gdzieś.
Wiek: 22 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 89 Piwa: 4/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-02-19, 22:59
Też mi się wydaje że to Jack porwał samolot, ale czemu nic nam o tym nie wiadomo? Z drugiej jednak strony, samolot dostał awarii bez żadnej pomocy głównego bohatera, co by negowało teorię tego, że to Jack był "zamachowcem"
Tego właśnie do końca nie wiadomo. Po odrzuceniu portfela przez Jacka obraz się ściemnia i nie widać nic co zaprzeczałoby, lub potwierdzało każdą z teorii. Wydaje mi się że bohater porwał samolot i rozbił się specjalnie akurat przy tej latarni morskiej. Samolot wcale nie musiał mieć nagle jakiejś awarii spowodowanej przez Jacka. Do tego wydarzenia nawiązują chyba tylko i wyłącznie wspomnienia.
Nie wiem. Może i to dobry pomysł. Możliwe że nawet tego nie zauważą. Warto spróbować. Równie dobrze mogą specjalnie nie odpisać na post, ponieważ film wytłumaczy wszystkie niejasności fabuły.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-02-22, 21:29
Możemy napisać maila, jestem za.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Atlas [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-18, 08:56
Sasza napisał/a:
Pamiętaj że Ryan zwariował i myslał że Rapture zdoła się odrodzić ale się mylił.
czyli uważasz że rapture nie może się już podnieść?
jeśli tak to po co te rapture było fontainowi?
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-03-18, 11:28
Bo dzięki Rapture mógł mieć mieć duźą ilość ADAMa i posiadać własną armie którą podbiłby reszte świata.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Atlas [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-18, 15:43
w sumie racja, ale w grze nic o takich planach nie słyszałem.
Wysłany: 2009-03-18, 17:19
Sasza napisał/a:
posiadać własną armie którą podbiłby reszte świata.
IMO Fonataine'owi wysatarczyłoby Rapture, jak sam mówił chciał nim władać "od stóp do cycków" czy jakos tak. Zawsze pragnął Rapture i całego ADAM'a tylko dla siebie, nie mialby po co wychodzić na powierchnię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum