Wiek: 22 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 9 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-06-06, 18:52 Rozważnia na temat multiplayer'a
Niestety, nie znajduje pozytywnych opinii o Bioshock'owym multiplayerze. Chyba moje obawy o braku pomysłu nowych twórców na gre okazują się niebezzasadne.
Oto cytat z gry-online.pl (http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=5693&STR=2)
Cytat:
Spektakl nie powalił, niestety, na kolana – na tle dzisiejszych strzelanin nastawionych na potyczki w sieci, multiplayerowy moduł drugiego Bioshocka prezentował się po prostu nijako i nawet fakt, że gracz może przebierać nie tylko w broniach, ale również w plazmidach, nie był w stanie poprawić ogólnego wrażenia. Jestem gotów założyć się, że tylko najzagorzalsi fani serii pograją w to dłużej niż kilkadziesiąt minut. Być może tryb multiplayer nie prezentowałby się tak blado, gdyby autorzy mieli na niego pomysł. O tym jednak można jedynie pomarzyć. Zamiast tego dostaliśmy zwykłe naparzanie, ubarwione możliwością wykorzystania wieżyczek strzelniczych (trzeba taką wcześniej przejąć, operacja trwa kilka sekund) oraz wcielenia się w rolę Tatuśka.
Cytat:
Nie będę jednak ukrywać, że to, co widziałem na prezentacji, wyglądało mizernie
Przykro mi nieśc Wam takie informacje, ale jednak da się odczuc juz teraz niską jakosc fabularną sequela...
_________________ Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela.
Jesteś rozśpiewanym, roztańczonym pyłem tego świata.
Jesteś toksycznym produktem ubocznym boskiego procesu tworzenia
Wiek: 19 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1063 Piwa: 29/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-06-06, 19:48
Czy fabularną to bym się nie zgodził, bardziej gameplayową, ale fakt jak na razie nie wygląda to ciekawie z tego co tutaj wstawiłeś. Może jeszcze dodadzą pare bajerów i będzie na prawde dobry multi. Oby. No a jak nie to niech sie skoncentrują na singlu mi to w zupełności starczy (chociaż chciałbym was wreszcie rozpykać w BSa ).
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-06-06, 20:14
Sasza napisał/a:
(chociaż chciałbym was wreszcie rozpykać w BSa ).
potraktowalbym Was rownie laskawie jak genofagi w jedynce
_________________ Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela.
Wysłany: 2009-06-06, 20:47
Czyli dałbyś się rozpykać jak paka dropsów
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-06-06, 23:11
Buahahahahahaahah nieźle, nie masz szans z Saszą mistrzem nad mistrzami!!!!
Wysłany: 2009-06-07, 08:40
Saszo ja Ci proponuje tak: prądzik i soczystego heada z bełta zapalającego. Nie zdążysz nawet podnieśc ręki w geście sprzeciwu
Wysłany: 2009-06-07, 13:01
Cytat:
A może połączymy się i stworzymy sojusz który będzie rąbał wszystkich na Bioshock`u 2 ???
Nigdy! Nie bratam się z wrogami jak się boisz to zakładaj sojusze z innymi. Może wtedy mnie pokonacie.
Wysłany: 2009-06-07, 14:00
Ja Ci pod choinkę podrzuce pare min zbliżeniowych.
Wysłany: 2009-06-07, 21:29
Po pierwsze. Mikołaj to mój najlepszy kumpel i dal mi pare min zbliżeniowych a także elektryczną skóre na 2lvl
po drugie Już nie wchodze kominem, to nie modne. Nie wiem czy wiesz ale isteniej coś takiego jak teleport.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum