No ładnie taki odkop...
Hehehe joke.A co do nazwy to...nazwa Saszy póki co najlepsza.
A moja opinia na temat multi to...kiepski w skali od 1 do 10 to 8/10
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-09-04, 21:14
Moim zdaniem multi to świetny pomysł, będzie miłym umileniem czasu oczekiwania na BSa 3.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-09-04, 21:54
Zgadzam się z Saszą, ale szczerze mówiąć ten multi blado wygląda. Mam nadzieję, że będzie miał lepszą grafę
Musze zagrać żeby dać jaką kolwiek ocenę
Wszystko wyjdzie w praniu
Ostatnio zmieniony przez Vesper 2009-09-06, 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-09-05, 12:17
Ja dla tej gry to bym i nowego kompa kupił A co do grafiki to mi się wydaje że zrobią delikatną poprawke niektórych elementów i to wszystko.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-10-24, 10:56
Wiecie jak teraz patrzyłem na multi to upadłem na podłogę
Wygląda teraz świetnie:
- Dobra grafa
- Dużo broni i plazmidów = Najprawdopodobniej bronie będą z jednyki oraz będzie można używać plazmidów kiedy się przeładowywuje broń (patrz filmik 13:53 do 13:59)
- Szybka akcja
- Wiele map i rodzajów meczy takich jak:
-deathmatch
-team deathmatch
-Capture the Sister - na początku każdej rundy zostaje wylosowany jeden BigDaddy dla drużyny broniącej
- Zostały jeszcze 4 tryby ale nie wiem jakie muszę się dobrze przysłuchać
- Tworzenie drużyn,klanów (prawdopodobnie)
- No i różnorodność postaci = I,II,III,IV,V - zostały jeszcze 2 normalne postacie oraz BIG DADDY
Ja już bym chciał zagrać z wami przez Multi, a Wy ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum