jak widać nikt nie może równać się z potęgą saszy i vespera , ale sróbuje was rozwalić , bo jestem spider splicer i ominę wasze pułapki ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-06-16, 21:31
Nie dasz rady bo ja mam niewidzialne gacie szmocy a Vesper posiada w swoim arsenale komsiczne rajstopy. Nie masz sznas więc lepiej od razu się poddaj, a teraz na serio możnaby już pomyślec nad nazwa teamu, co wy na to?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2009-06-16, 23:08
Myślę że fajnie będzie się ponapażać z ludzimi z Ameryki
Damy im w kość Musimy założyć jakiś klan lub gildię
Ta "pseudo" recenzja multiplayer`a minimalnie mnie zniechęciła, ale sam muszę zagrać i sprawdzić jak się gra, żeby ocenić !!
Może większość ludzi opiera się całkowicie na recenzjach, ale myślę, że każdy z forumowiczów musi zagrać w multiplayer`a, żeby powiedzieć o nim, że jest słaby !!
Wysłany: 2009-07-13, 22:32
Vesper napisał/a:
Może większość ludzi opiera się całkowicie na recenzjach, ale myślę, że każdy z forumowiczów musi zagrać w multiplayer`a, żeby powiedzieć o nim, że jest słaby !!
Pewno, przykładem moze być Soldat, wiara tak narzekała a zagożałemu fanowi CSa się spodobał ale innym nie no ale cóż. Co do multi BSa to co sądzicie o nazwie teamu: "Niewidzialne gacie kosmicznej szmocy" hę hę? Dobra nazwa nie?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-14, 00:29
Nieeee niech będzie "Sasza sp. z o.o" bo w końcu wiadomo że to ja najbardziej z was wymiatam ale tak serio to BSCity mi się szczerze nie podoba (nazwa nie strona ) lepsze byłoby już Rapture.
Wysłany: 2009-07-14, 09:13
BOUNCER napisał/a:
a może uczniowie Cohena
Brzmi jak gejowskie party. Hmmm no to Big Daddie's, ale to jakoś tak mi się szczerze nie podoba.
Wysłany: 2009-07-14, 18:36
Pawełb napisał/a:
może "splicerzy"
No nazwa całkiem chwytliwa, jak sie innym podoba?
Pawełb napisał/a:
P.S. czy jak gram przez neta na ps3 to mogę grać z graczami , którzy grają na kompie????
W przyszłości będziesz miał taką możliwość, więc czekam aż będe mógł wreszcie skopać jakiemuś konsolowcowi dupsko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum