Wiek: 20 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-10-23, 18:43 Rozważania na temat trailera
Myślę, że postacią grywalną będzie Diane McClintock bo jej ciała nie znajdujemy
Na to może wskazywać dziewczynka
Sama historia będzie na pewno później niż w BioShocku z powodu loga ktore jest na końcu.
Jak porównamy 1. trailer do BioShocka z tym z BioShocka 2 :SoD to zobaczymy że na tym drugim logo jest o wiele bardziej zniszczone niż to pierwsze!
Na drugim logu wyrastają również ślimaki z których wykluwa się motyl co oznacza, że może będziemy naszymi poczynaniami dążyć do odrodzenia RAPTURE . . .
PS: W pewnym momencie, w Hefaistosie Ryan mówi, że Rapture się odradza na nowo itp.
Może jednak ma trochę racji ???
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-10-24, 09:15
Zgadzam się jest mocno zniszczone może będziemy odwiedzać Rapture po całkowitym jego zatopieniu??!!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-10-29, 19:01
Hmmmmmm kurcze jak mogłem takie coś opuścić!!!! Nienawidze samego siebie
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
a skad wiecie ze Bioshock 2 ma byc prequelem, wg mnie z koncowki 1 i trajlera 2 wynikaloby ze to bedzie kontynuacja gry, ta dorosla kobieta stojaca na plazy to najprawdopodobniej dorosla i wyleczona przez nas siostrzyczka, a w koncowce 1 te genofagi rzucajace sie na ludzi moglyby swiadczyc ze swiat dowie sie o rapture, adamie, plazmidach i idacych wraz z nimi mozliwosciami, a wiec ---wizja niezbyt optymistyczna:/
Wysłany: 2008-12-01, 20:30
technotron!c napisał/a:
wg mnie z koncowki 1 i trajlera 2 wynikaloby ze to bedzie kontynuacja gry, ta dorosla kobieta stojaca na plazy to najprawdopodobniej dorosla i wyleczona przez nas siostrzyczka, a w koncowce 1 te genofagi rzucajace sie na ludzi moglyby swiadczyc ze swiat dowie sie o rapture, adamie, plazmidach i idacych wraz z nimi mozliwosciami, a wiec ---wizja niezbyt optymistyczna:/
Po pierwsze wszystkie wyleczone siostrzyczki zabieramy ze sobą, po drugie zapomniałeś że są dwa zakończenia więc nie wiadomo jaka będzie fabuła BSa 2.
albo forum oficjalne albo jakiś wywiad z gry-online.pl ale z tego co pamiętam to z ponad 14 dni... więc ja tam nie mam jak wejść... albo może mi się tylko przyśniło? Raczej nie, trza poszukać - już nie pamiętam gdzie przeczytałem.
_________________ Power to the people! TO THE PEOPLE! Where pwoer means: Ska, soul, jazz, swing, rocksteady, skinhead reggae and 2Tone! Cheers mates!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum