to tylko taka aluzja/easter egg odnośnie challenge rooms z ps3? Czy do czegoś się może przydać ta róża?
inq a ty masz oftopa*
*Oftop. kiedy podczas rozmowy międzyludzkiej ktoś próbuje dodać coś do tematu co nie jest z nim powiązane, lub ma nieprawidłowe informacje
Offtop (Off-Topic) - odbieganie od tematu, pisanie nie na temat. Przykładem offtopu może być np. rozmowa w pokoju Pomoc lub handel w pokoju Ogólnym.
Należy pamiętać, że za offtop również można zostać wyciszonym! -encyklopedia nightwood
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Ostatnio zmieniony przez J.Galt 2010-02-15, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-15, 23:31
Mniejsza z offtopem, INQ róże znajdujemy w pudle nie pamiętam gdzie ale to jest mniej więcej w połowie gry, a róża jest po prostu (moim zdaniem) ciekawostką dorzuconą przez twórców. Tak jak np w GTA Vice City w jednym z budynków było ukryte wielkanocne jajo.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
ale Zwracam Honor. To były pytania. a chamstwem byłoby nie odpowiedzieć.
Spoiler:
Billy to dziecko więźnia z persefony. Billy zapewne zakochał się w... Little sister xD
Z notatnika znalezionego w Pauper drop domyślam się że żona tego więźnia musiała załatwić coś (spółkować?) ze Sinclairem. ("now i have to done which sinclair.")
Róża to przedmiot znaleziony za kratą w Adonis. Mniej więcej na początku. Gdy spotykasz pierwszego Houdini splicera.
Jeśli ktoś nie powie do czego tę różę można wykorzystać, to uznaję temat za zakończony. Róża to takie skinienie ku Challenge rooms z Bioshocka na PS3.
Interesuje mnie dlaczego w Rapture nie ma żadnych rosie. tylko jednego w paupers drop widziałem.
Interesuje mnie
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Wiek: 20 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 76 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-02-17, 18:47 Re: Róża
J.Galt napisał/a:
Pamiętam że gdzieś ją znalazłem. Zastanawia mnie tylko po co ona była?
Galt z łaski swojej odpowiedz mi na pytanie jedno : jesteś chłopakiem czy dziewczyną ???
Bo piszesz ciągle ''znalazłem'', ''odkryłem'', a w profilu masz kobieta ...
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1076 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-17, 21:06
J.Galt na przyszłosc używaj oznaczenia spoiler, dlatego zedytowałem twój post.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum