Fontaine w pierwszej części powiedział, że nie ma rodziny. W drugiej natomiast mozna znaleźć (raczej trudno nie zauważyć) wielki obraz przedstawiający Fontainea i jego rodzine. O co chodzi...?
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Jak tam dojdziesz to sam zobaczysz. A screena nie mógł być dać, bo przez całą grę lece na jednym autosejvie + kilka zapisów w kluczowych miejscach (nie wiem po co).
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów
Jak szukasz tych urządzeń zakłócających Alexa jest tam gdzieś takie pomieszczenie, o ile dobrze pamiętam, na lewo od schodów. Znajduje się tam obraz i chyba Niestabilny plazmid teleportacji (fajna rzecz, mi się udało go w końcu złapać).
Niestabilny plazmid teleportacji (fajna rzecz, mi się udało go w końcu złapać
I przenosi nas w końcu do jakiegoś pomieszczenia w którym jest tonik, hmm szkoda ze nie dało sie go użyć myślałem ze po tym ciągłym teleportowaniu go użyję , ale przynajmniej był.
_________________ Don't be a dolt. Use ELECTRO BOLT!
Wysłany: 2010-02-16, 18:47
Fontaine zawsze kłamał, pewnie i brak rodziny sobie wymyślił.
Inq napisał/a:
Jak szukasz tych urządzeń zakłócających Alexa jest tam gdzieś takie pomieszczenie, o ile dobrze pamiętam, na lewo od schodów. Znajduje się tam obraz i chyba Niestabilny plazmid teleportacji (fajna rzecz, mi się udało go w końcu złapać).
Z tego co ja pamiętam, obraz znajduje się w gabinecie Fontaine'a, a konkretnie po jego prawej stronie (BTW: a po lewej jest tajna skrytka). Ten niestabilny plazmid zupełnie gdzie indziej jest.
Wysłany: 2010-02-16, 20:40
Po lewej jest jedna skrytka (uruchamiasz ją przekręcając głowe dzika) sa w niej 3 sejfy, a co do obrazu to tak samo jak powiedział Szynek w gabinecie po prawej stronie bardzo blisko urzadzenia zakłócającego.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum