Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-17, 21:14
Mateusz może mieć słuszność, ale jakoś tak nie pasuje mi to, żeby Frank trzymał w swoim gabinecie portret swoich rodziców. Jakos tak mi to o niego nie pasuje. A może po prostu to są tylko pozory. Może tak samo jak z Atlasem i jego rodziną.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
hm... Ja se tak myślę, albo to prawdziwa rodzina Franka, albo to miało być coś na wzór rodziny Atlasa: "Och, jaki ja jestem kochany i patrzcie mam obraz swojej rodzinki!"
Wysłany: 2010-02-17, 23:48
mateusz812 napisał/a:
hm... Ja se tak myślę, albo to prawdziwa rodzina Franka, albo to miało być coś na wzór rodziny Atlasa: "Och, jaki ja jestem kochany i patrzcie mam obraz swojej rodzinki!"
O właśnie o to samo mi chodziło.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Ej no zaraz, przecież na plakacie jest morda dorosłego Fontaina, jaką znamy z 1 części, a na obrazie nie ma ludzi starszych- jeżeli by to byli jego rodzice, a on miał tu pewnie ze 40lat, to nie wyglądaliby tak...
No no zagatki prawie jak w zagubionych:D A ja myślę że nie mógł się pogodzić z utratą rodziny i dlatego powiedział Jackowi, że to była podpucha żeby pokazać jaki on przebiegły i silny. A tak naprawdę to śmiał się przez łzy ;p taka moja opinia.
Wysłany: 2010-02-26, 13:50
Ciężko stwierdzić moze jest to wytłumaczone w jakimś nagraniu, a moze bedzie wytłumaczone w 3 części BSa.
Dla wszystkich śpiących jeszcze-
Fontaine w czasie kiedy miał swoje Fontaine futuristic. Nie mógł wyglądać jak dorosły facet na obrazie. Chyba że był do niego (swojego ojca?) podobny. Po przejęciu przez Ryana FF i śmierci Franka. Przemodelował sobie facjatę, i to co widzimy w BS1/2 to zmieniony Fontaine.(Ja tam dla pewności jeszcze płeć zmienił- A co? )
_________________ Then Jesus asked him, "What is your name?"
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum