Witam wszystkich użytkowników tego forum!
Zalogowałem się tu dobrowolnie, bez przymusu. Zakochałem się w tej grze, pogłębiam (myślę, że to dobre słowo;) ) wiedzę na temat świata Rapture i śledzę nowinki. Choć grałem tylko w pierwszą część gry, myślę że jestem w stanie pomóc w większości problemów innych graczy.
Lubię: gadać od rzeczy (jestem w tym naprawdę dobry), denerwować ludzi, komentować otaczający mnie świat. A ponadto, maniakalnie słucham muzyki (nie uważam się za melomana), kocham motoryzację z czysto estetycznych pobudek i interesuję się naukami przyrodniczymi.
To na razie tyle
_________________ Gdyby tak było, a mogło by tak być, było by tak.
A ponieważ nie jest, nie jest.
To logiczne.
Być może zauważyłeś, że ostatnio forum nieco... "przygasło". Nie wszyscy mają teraz czas, a u mnie jeszcze BS ostatnio "w kącie". Za dwa lata, kiedy to premierę będzie miało Infinite, forum będzie trzeszczeć od przeludnienia:)
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Jako że ze względów czysto finansowych jestem trochę do tyłu z wrażeniami z Bioshocka 2 (na razie mnie najzwyczajniej nie stać), będe starał się uczestniczyć na razie tylko w części forum poświęconej pierwszej części.
Ale losy Bioshock Infinite śledzę z uwagą i czekam na premierę choćby z samej ciekawości. Choć od razu widać że pierwszy gameplay wygląda nader zachęcająco
_________________ Gdyby tak było, a mogło by tak być, było by tak.
A ponieważ nie jest, nie jest.
To logiczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum