Słuchajcie!Czy jesteście za rangami dla użytkowników (np.początkujący,bohater,little sister(wiem głupie) ,a dla prawdziwych wymiataczy postów BIG Daddy.Albo możliwość stworzenia własnej rangi.Doceniam wszystkich założycieli tej wspaniałej strony i wiem (dobra,może nie wiem) że zrobienie takiego czegoś jest naprawdę trudne ale to rzecz naprawdę wielka.Ankieta , głosować i życzę udanego nowego roku!
XD na najwyzszym pietrze niech stoi Fontaine albo Frank
_________________ Urka Burka Umyj Siurka [=
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-07, 22:06
Ziomalu ja rozumiem że jesteś tu nowy, ale przeczytaj wszystkie tematy bo ja juz taki załozyłem chodzi mi o OCENY, już głosowaliśmy za tym. No to teraz weź przejżyj temaciki i będzie wporzo. POZDRO
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2008-01-07, 22:39
Rangi, ale po co?? Czy są rangi czy ich nie ma, to co za różnica. Nie chcemy takiej sytuacji aby użytkownicy prześcigali sie w pisaniu bezsensownych postów tylko po to aby nabić rangę. Przecież ranga i tak nic nie daje...
Ale w sumie dobrze, że dajecie różnego rodzaju pomysły. Żadnego z nich nie przekreślamy od razy, chyba że jest naprawdę denny. Więc i ten temat jest do przedyskutowania.
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
Wysłany: 2008-01-08, 18:04
Jestem na nie. Dlaczego? Dlatego:
Grzyb11115 napisał/a:
Rangi, ale po co?? Czy są rangi czy ich nie ma, to co za różnica. Nie chcemy takiej sytuacji aby użytkownicy prześcigali sie w pisaniu bezsensownych postów tylko po to aby nabić rangę. Przecież ranga i tak nic nie daje...
Nie bo bedzie "nabijanie postów" bezmyślne.
Ale chyba raczej za bo jeśi ktos bedzie bezmyslnie nabijał posty to swiadczy tylko o jego kulturze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum