Doszedłem do momentu w którym trzeba wziąć coś z Sejfu, w takim pomieszczeniu gdzie na szybie mam napisany kod . Otwieram sejf i jest pusty.
OK, przeszukałem gugle , w tym wasz topic, ale nie pomogła zmiana plazmida ( nawet nie miałem tego bobra ) , ani instalacja patcha (zonk) . Wasz save też nie działał .
Znalazłem inny na forum 2kgame i udało mi się w końcu
Jednak nie.
Ten niewdzięcznik,potwór nie ratował siostrzyczek ( A ja specjalnie każdą ratowałem , bo słyszałem , że inne zakończenie jest . Ale do senda :
Ma ktoś save po wzięciu zawartości sejfu , ale z uratowanymi dziewczynkami ?
Ale na patchu 1.0 , bo na 1.1 grafika mi się sypie.
Albo jakaś solucja czy coś
Z góry dzięki
Mam dokładnie ten sam problem, sprawdzałem różne patche 1.1 i za każdym razem wywala mnie na pulpit.
Dlatego jeśli ktoś może pomóc, niech wrzuci save'a zaraz po otwarciu tego sejfu, bo ja już nie mam siły się z tym bawić.
Edit:
Szynek, sprawdziłem Twoje save'y z autozapisu (Fort Frolic, bo ten jest po Arcadii) i wszystko jest ok, ale jeśli można, to prosiłbym o ten zaraz po otwarciu sejfu, bo przez taki przeskok do następnego levelu niewiele zrozumiem z fabuły.
Przy okazji, czy to jedyny taki bug występujący w wersji 1.0? Do tego momentu nie miałem żadnych problemów z grą, tylko ten nieszczęsny sejf.
Źle szukałem, bo sprawdziłem tylko dział download.
[ Dodano: 2010-09-29, 19:07 ]
Na tym save'ie zaraz po otworzeniu sejfu były wcześniej ratowane wszystkie siostrzyczki? Bo ja już uratowałem dwie z Arkadii, a nie wiem co z poprzednimi na wcześniejszych etapach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum