BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Punkt Prometeusza] Urządzenie do zmiany głosu
Autor Wiadomość
arsenalo 

Wysłany: 2008-01-15, 14:31   [Punkt Prometeusza] Urządzenie do zmiany głosu

Witam ,jestem w POINT PROMETHEUS mam już komplecik Big Deddego zebrałem trzy feromony i moje zadanko brzmi..."Become a Big Daddy" ale nie mam jeszcze urządzenia do zmiany głosu. Moje pytanko - Gdzie konkretnie znajduje się to urządzonko ,i co dalej??????????? Z góry dzieki za pomoc.
Postaw piwo autorowi tego posta

PiotrW 

Piwa: 17/8
Wysłany: 2008-01-15, 17:51   

Jak masz ten największy obszar levelu (dolny lewy róg mapy), to skieruj się w stronę najwyżej umiejscowionej stacji kontroli botów (tej do wyłączania strażników latających) i od niej idź do korytarza po prawej i jeszcze raz w prawo do pokoju, a dokładniej [Live Subjects Testing - nie pamiętam jak to było po polsku, ale pewnie coś w stylu "Testy na obiektach żywych"].

Daj znać czy pomogło.

arsenalo 

Wysłany: 2008-01-16, 15:50   

Dzięki za pomoc , "live subject testing" i po sprawie nie wiem jak to przeoczyłem byłem tam trzy razy:)::):): ale niestety ku mojemu zdumieniu to było już tylko jakieś dziesięć minut grania .... szkoda ze to juz koniec:(:(:( jeszcze raz pozdrawiam!!!!!!!!
ps.... no to teraz pora na 'assassins creed' , graficznie pięknie ale zobaczymy co jest warta...

Cieszę się, że pomogłem, odwiedź nas jeszcze :) /// PiotrW

aps20droid 

Wysłany: 2011-08-27, 20:41   

Pozwolę sobie odświeżyć temat. Do zostania 100% tatuśkiem brakuje mi jedynie jego głosu. Wiem, że znajduje się on w "Testy na obiektach żywych". Do pomieszczenia z głosem wchodzi się przez drzwi nad którymi jest napis Optimized Eugenics, dobrze piszę? Jeśli tak, to moim problem jest brak możliwości wejście do Optimized... Oba wejście (dwoje drzwi) są dla mnie zamknięte. Latam już dobre kilka godzin po planszy i nic nie mogę wymyślić. Na początku levelu otworzyły się one, ale aktywowałem po obu stronach alarm i od tamtej pory wejście jest zablokowane. Nawet nie mogę zacząć levelu do początku, bo Auto Save mi się zapisał "dalej". Mam nadzieję, że forum nie jest martw i ktoś pomoże. Nie mam ochoty zaczynać Bioschocka od początku..Zbyt duże mam zaległości w innych grach: )
pozdro

ikk 

Wysłany: 2011-10-18, 07:01   

Witam
Mam problem z opuszczeniem poziomu Punkt Prometeusza.
Jestem Tatuśkiem, pukam w otwór, wychodzi Siostrzyczka i prowadzi mnie do Atrium, zatrzymuje się na środku komory. Przekręcam "śrubę", komora zamyka się i nic się już dalej nie dzieje - jesteśmy tam uwięzieni, ona stoi bez ruchu na środku pomieszczenia.
Gra jest w wersji 1.1 angielskiej.

Odpowiedz do tematu