Wysłany: 2008-07-03, 14:17 [Punkt Prometeusza] Problem z przejściem
Witam
Jestem w misji wyżej wymienionej i nie wiem co mam zrobić, krążę po pokojach i nic mam znaleźć chyba jakieś eliksiry ale ja ich nie widzę tzn. zbierałem jakieś czerwone ale chyba jeszcze mi brakuje, wiecie może gdzie one mogą być albo co trzeba zrobić. Z góry dzięki.
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-07-03, 14:52
W tej misji musisz przebrac sie za tatuska przeparat ktory znalazles to podjerzewam ze feromony ,musisz znalezc takie 3 w tym pokoju gdzie szukales. Pozostale rzeczy to:
Buty tatuska sa w Biblioteka Mendla
Glos tatuska w Testy na obiektach zywych
Pancerz tatuska w Eugenia optymalna
Zdaje sie ze to wszystko w tej misji chodzi o przebranie sie za tatuska ,aby siostrzyczka otworzyla ci drzwi do Fontaina. Poprstu szukaj tych rzeczy ktore ci wyminilem ,nie jest trudne ich znalezienie ... Zbieraj wszystko co ma zolta intensywna poswiate
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-07-03, 19:39
Boze to jak ta plansza jest taka wielka ze zajmie ci to z tydzien... TO szukaj tasm z nagraniami tam mowia gdzie jest kazda z tych rzeczy. A scislej mowiac przejscie tej planszy nie zajmuje wiecej jak poltoragodziny i to jeszcze z zabiciem wszystkich przeciwnikow ,wyzwoleniem siostrzyczek i obcykaniem kryjowek z roznymi rzeczami. Naprawde nie jest trudno rozgladac sie a nie isc przed siebie i miec wszystko w dupie bo moze akurat przedmiot z zadania wpadnie ci prosto w rece. Wogole to napisalem ci gdzie kazda z tych rzeczy powinna byc ,wiec moze najpierw poszukaj tam
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-07-03, 21:58
A upgreadowałeś sobie wszedzie broń bo tam są dwa miejsca gdzie mozan to zrobić. I tak w ogóle to skoro misje przeszedłeś to można zamknąć ten dział.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum