Witam Wszystkich. J.Galt się kłania.
Otóż znalazłem chwilę wolnego, więc postanowiłem zrobić nowe konto i coś Wam oznajmić.
Jesteście ŻAŁOŚNI.(ludzie odpowiedizalni za newsy)
14 marca wyszedł DARMOWY Protector trials. Dziś jest 21 i jeszcze nie raczył o tym gdziekolwiek wspomnieć.
Gratuluję grze Polskich Fanów i ogólnego zainteresowania na forum.
PS. PiotrW Chodzisz może na strzelnicę na WAT-cie? Śmiesznie by było mówić ci cześć i nie wiedzieć że to ty.
PS2. Gdzie się chowacie na facebooku?
Wysłany: 2011-03-22, 14:22
Fakt, przeoczyliśmy ważną informację ale sposób w jaki zwracasz na to uwagę jest nie do przyjęcia. Tak wiem, kolejna prowokacja, niemniej jednak ostrzeżenie Ci się należy. Tyle ode mnie.
Problem został już zgłoszony adminowi, więc niedługo powinno się pojawić jakieś sprostowanie.
Wysłany: 2011-03-22, 20:56
Prawda wygląda tak, że od zeszłego tygodnia pracuję po 8h dziennie (+ dojazdy po godzinie w jedną stronę) i nie miałem czasu aby usiąść i na spokojnie napisać newsa, bo po pracy miałem ważniejsze sprawy na głowie. Nie wspominając już o tym, że w domu to raczej nocowałem tylko.
Co do strzelnicy, to byłem tam raz w życiu. A trener Marek M. który tam do niedawna pracował jest moim dobrym znajomym
A tak po za tym, to trochę szacunku, nie wymagaj od innych, jeżeli sam nie wiele dobrego robisz. I zważaj na słowa.
W newsie nie napisałeś nic o przprosinach za opóźnienie. Być może zapomniałem że Wy też jesteście ludźmi, ale skoro prowadzi się oficjalne forum gry, to RSS z Cult of rapture według mnie jest co najmniej obowiązkiem.
żałośni to nie jest poprawne określenie. Dokładniej(akuratniej?) brzmiało by "Nieodpowiedzialni". Więc przepraszam za wcześniejsze określenie.
ps. zagadałem wreszcie do dziewczyny(innej tym razem ) i jakoś tak pozytywniej do wszystkiego podchodzę.
W sumie to nie ma się czym martwić. Napewno tylko garstka osób zorientowała się o waszej obsuwie.
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-03-23, 21:45
AKtoGoTamWie napisał/a:
W newsie nie napisałeś nic o przprosinach za opóźnienie. Być może zapomniałem że Wy też jesteście ludźmi, ale skoro prowadzi się oficjalne forum gry, to RSS z Cult of rapture według mnie jest co najmniej obowiązkiem.
Że dodatek wyszedł wiedziałem.
I za nic nie muszę przepraszać, prowadzę tę stronę for fun.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum