Wysłany: 2010-02-27, 20:16 Problem ze zdobyciem tonika w Fontaine Futuristics
jak zdobyć ten tonik bo jestem ciekawy jaki on jest,znajduje si on w epizodzie Fontaine Futuristic, przeszukałem już wszystkie kąty i nie wiem jak tam się dostać(używałem telekinezy i nic), za 1 razem jak przechodziłem nie zwróciłem na niego uwagi. poniżej screen:
Wydaje mi sie, że jakoś można zejść na dół. To chyba tam co pewien czas ktoś raził gracza prądem, z tego co pamiętam. Ja tam jakoś zaszedłem, nie szukając go jakoś specjalnie... A co mówi mapa?
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-28, 00:52
Dokładnie to jest tak, cofasz się pare kroków wchodzisz do teatru, skręcasz w lewo potem w prawo i znów w lewo i masz przed sobą drzwi (kod zdobywasz tak jak powiedział DarkMaster za pomoca teleportacji). Potem przechodzisz przez drzwi, kucasz, i jestes w pomieszczeniu z tonikiem.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-28, 14:02
No to zamykam.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum