BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem ze spolszczeniem
Autor Wiadomość
-=Dominator=- 

Wysłany: 2011-12-16, 00:03   Problem ze spolszczeniem

Tak jak w temacie. Mianowicie chodzi mi o spolszczenie do BioShocka 1, a dokladniej o spolszczenie, które jest dołączone do Pomarańczowej Kolekcji Klasyki. Otóż zainstalowałem grę, ale kiedy chciałem zainstalowac ów spolszczenie to wyświetliło mi się ,,W wybranym folderze nie ma pliku z grą BioShock" chociaż podałem odpowiednią ścieżke. Kiedy ściągnąłem z internetu patch polonizujący v 1.0 to wyświetliło sie ,,W wybranym folderze nie ma angielskiej wersji gry" chociaż oczywiście jest w języku angielskim. Wiem że ten temat już był, czytałem go, jednak próbowałem wszystkiego co było tam podane a spolszczenie nadal nie działało. Jeśli macie jakieś nowe pomysły to prosze podajcie je, bo nie chce przechodzić gry nie znając fabuły, tzn. fabułe znam ale jednak chciałbym także wiedzieć, co mowią mieszkańcy Rapture w swoich pamiętnikach, bo kiedyś grałem w BS1, ale nie po polsku. Wiem że troche za późno na taki temat, ale jeśli dacie radę to pomóżcie.

PS. Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia.
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu