Wysłany: 2010-08-03, 21:10 Problem z zalogowaniem w trybie multiplayer
Słuchajcie mam problem i to poważny. Chodzi mianowicie o BioShocka 2 tryb multiplayer. Wpisuje maila, potem hasło i wyskakuje mi błąd o treści - ,,Zalogowanie profilu do usługi LIVE było niemożliwe. Mogły wystąpić problemy z siecią lub usługa identyfikatora Windows LIVE jest niedostępna." No i mam dwie opcje - ,,Ok" lub ,,Stan sieci". Gdy brałem opcję ,,Stan sieci" wyświetlała mi się jakaś strona, gdzie wszystko było po angielsku(a z językiem angielskim jest u mnie niestety kiepsko ), z kolei kiedy brałem opcję ,,Ok" automatycznie wylogowywało mnie z usługi LIVE. Nie wiem co mam teraz zrobić. Pomożecie?
Wysłany: 2010-08-03, 21:48
Wcześniej udawało Ci się bez problemu logować? Jeśli tak, pewnie jest to tymczasowy problem z siecią GfWL i wystarczy spróbować połączyć się za jakiś czas...
"My name is Legion," he replied, "for we are many."
Właśnie wcześniej logowałem się na moje konto normalnie. Na jednym koncie mam 4 lvl, a na drugim 40 lvl. I dziwi mnie to, że wcześniej grałem sobie normalnie w tryb multi, a teraz nagle nie działa. Zainstalowałem jeszcze raz BioShocka 2, potem aplikacje GfWL i dalej nie działa. Nie mam już pomysłów. co dalej robić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum