Wysłany: 2007-10-23, 23:55 Problem z wyświetlaniem grafiki
Gra automatycznie ustawiła sobie max detale wszstko śmiga ładnie ALE w miejscach przyciemnionych jest całkiem czarno ( rzadko bo rzadko ale czasem zmienia kolor na fioletowy ) Mam laptopa z k graficzna HD 2600 ściągnąłem i zainstalowalem hotfixa i dalej to samo, teraz juz nie wiem co robić... Prosze o pomoc
Wysłany: 2009-04-04, 14:45
A próbowałeś odczekać chwilkę? Może masz za małą częstotliwość RAM'u i trzeba trochę poczekać, aż się tekstury doładują? Spróbuj też zmnejszyć detale.
Jeśli to nie pomoże zaktualizuj sterowniki do karty grafcznej, DirectX'a i samą grę do wersji 1.1 (jeśli nie wiesz skąd pobrać- odpowiednie linki znajdziesz w FAQ)
Inna sprawa, że tego co pamiętam gra nie lubi się z kartam z serii Radeon HD 2xxx, więc tu też może być problem.
[ Dodano: 2009-04-04, 15:04 ]
Napsz jeszcze dokładną konfigurację swojego kompa, i podaj jaki masz system operacyjny.
[ Dodano: 2009-04-04, 15:12 ]
Poczytaj jeszcze TO i TO. Chyba dosyć podobne problemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum