juz naprawiłem problem, chodziło o to że nie miałem na kompie zainstalowanego VS Redist (Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable), juz jest ok, ale teraz co innego... zaczynam gre, wszystko jest ok, i wywalilo mi gre na pulpit ze standardowym, aplikacja zostanie zamknieta, blad, wyślij, nie wysyłaj - te sprawy, otóż pojawiło się to w momencie kiedy gośćio dobijał sie do drzwi panienki, zdjąłem go, ją też, schodze po schodkach do rozwalonej kasy - troche dolców, chciałem wziąść ale wywaliło mnie
W tle chodzi mi tylko połączenie z internetem (livebox przez sieć bezprzewodową), NOD32, program sieciowy dla SAGEM Wi-Fi 11 g USB adapter, no i wszystko
Gra ogólnie chodzi płynnie, czasem sie przytnie i walnie z dużą siłą na kilka metrów w bok moją personę
Slyszałem że ludzie też mają takie błędy z tym wywalaniem podczas gry...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum