Wysłany: 2010-02-26, 18:26 Problem z uruchomieniem gry
...zapragnąłem zagrać sobie w BioShocka 1... Kulturalnie wkładam moją kochaną płytkę w edycji Premium Games, wybieram jak zwykle "Graj"... Pojawia się upragnione logo BioShock... Wiedziałem, że to trochę potrwa... Jak zawsze. Jednak tym razem trwało dłużej, niż zwykle... Po 10 minutach stwierdziłem z całą stanowczością, że coś tu nie gra... Jednak co??? Najlepszy sposób=>zreinstalowałem grę,usunąłem save'y, nie patchowałem tylko uruchomiłem... I znów to samo! Więc instaluję patche, uruchamiam i... ...logo......... i.... nic.... Czy ktoś może mi pomóc? Po "Dwójce" mam ochotę powrócić do "Jedynki", jednak to coś mi to skutecznie uniemożliwia.... Pomocy, bracia!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2010-02-26, 18:32
Hmmmm, często ściągasz coś z neta? Jeśli tak przeskanuj kompa jakimś antywirusem i pokasuj wirusy które znajdzie. To powinno pomóc.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Przepraszam i proszę o wybaczenie, mr. Moderator, obiecuję poprawę ... A z innych postów wnioskuję że nie ma już ratunku... Bo z antywirem wszystko w porządku, a do ściągania mam inny komputer... Jednak szkoda mi czasu na format z powodu gry...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum