Wysłany: 2007-12-10, 19:34 Problem z uruchomieniem gry
Czesc - jestem kolejnym szczesliwym posiadaczem Oryginalu - wywalilem 80 plnow i nie dziala...
do meritum:
instalacja przebiega prawidlowo, sciaga patcha, kaze podac haslo, wpisuje. Po restarcie kompa odpalam gre - wchodze do glownego menu, wybieram nowa gre, laduje - odpala film. facet leci samolotem, nagle cos sie dzieje, zaczyna spadac, pojawia sie napis z tytulem gry. napis niknie i koniec - nic sie nie dziej. jak nacisne cokolwiek to wywala mnie do windowsa.
Help
sprzet to
core 2 duo 2 Ghr
2 GB ram
nvidia 8400 M - nie powinno byc problemow bo nawet crysis chodzi jako tako - czy ktos z Was tez mial taki problem, czy ktos z Was zna rozwiazanie?
pozdrawiam
subik187 [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-11, 08:37
Nie jestem przekonany w 100%, ale to chyba wina karty bioshock nie obsługuje takich kart jak 8400 itp. spróbuj za aktualizować sterowniki.
Co do Crysisa to ta gra obsługuje nawet PS 2.0, a Bioshock jest bardziej wybredny, więc niema co porównywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum