Wysłany: 2011-08-12, 14:35 Problem z uruchomieniem gry
Witam niedawno kupiłem gre bioschock. Po instalacji uruchomiłem luncher pojawilo się okienko z informacją ze mój komputer nie spełnia minimalnych wymagań, i czy chce kontynuować pomimo tego. Gdy nacisne tak to bioschock nie odpowiada.
Nie dziwiłbym się gdybym naprawde miał słaby komputer.
To jest specyfikacja mojego laptopa
procesor i7-2630qm -jeden z najlepszych mobilnych procesorów
6gb ramu ddr3
grafika gt525m 1gb technologia nvidia optimus
Po instalacji uruchomiłem luncher pojawilo się okienko z informacją ze mój komputer nie spełnia minimalnych wymagań, i czy chce kontynuować pomimo tego. Gdy nacisne tak to bioschock nie odpowiada.
Nie dziwiłbym się gdybym naprawde miał słaby komputer.
To jest specyfikacja mojego laptopa
Nie rozumiem twojego pytania, komputer mówi ci że nie spełnia wymagań i sam mówisz że to możliwe i się nie zdziwisz jeśli to okaże się prawdą.
Odpowiedź jest prosta: kup sobie nowy komputer, zrób ubgrade'a lub pograj u kolegi, kuzyna lub brata który ma lepszy komputer
_________________ Good girls gather, gather, gather...
Wysłany: 2011-08-13, 21:39
Na pudełku niemal każdej gry masz napisane z tyłu koło wymagań sprzętowych coś w stylu: "Gra może nie działać poprawnie na laptopach". Wiem, wymagania sprzętowe niby spełniasz, inne gry chodzą ale laptopy to takie specyficzne sprzęty (zwłaszcza ich karty graficzne), że czasem może coś nie zadziałać.
Twój problem to natomiast temat- rzeka i wcale nie musi wynikać ze wspomnianego komunikatu. Zajrzyj TUTAJ.
EDIT: Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum