Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-07-02, 18:41 Problem z Sound Blaster Live 5.1 Digital
Mam problem z powyzszą kartą, komputer ją wykrywa lecz nie mam do niej sterowników i karta nie działa. Prosze o pomoc bo wszędzie szukałem sterów i albo nie pasuje albo wyskakuje błąd. Karta to Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital. Z góry dzięki za pomoc.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-02, 23:25
No już to znalazłem, i gdy klikam pobież wskakuje mi na strone Creative i tam moge znaleźc tylko do Sound Blasterów X-Fi
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2009-07-03, 10:58
Pobrałem wszystkie stery z drugiego linku i wszystkie nie wykrywają karty w systemie. Dobra nie szukajcie już, serdeczne dzięki za pomoc, będe musiał kupić nową karte. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Zamykam temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum