witam,
Gdy pierwszy raz widzę się z siostrzyczką mam do wyboru ją uratować albo wykorzystać i nic nie mogę zrobić
A wiec tak przeczytałem inny temat na ten sam temat (głupio trochę to wyszło.) Ale tam pisze żeby nie wgrywać spolszczenia, a ja mam taki problem ze ja to spolszczenie mailem od początku tzn orinalnie juz bylo, BioShock PL
Wysłany: 2008-02-29, 19:07 Re: Problem z siostrzyczką
espectro napisał/a:
A wiec tak przeczytałem inny temat na ten sam temat (głupio trochę to wyszło.) Ale tam pisze żeby nie wgrywać spolszczenia, a ja mam taki problem ze ja to spolszczenie mailem od początku tzn orinalnie juz bylo, BioShock PL
Na jednej płycie masz grę Bioshock, a na drugiej spolszczenie. I teraz masz do wyboru:
-zainstalować grę, po czym ściągnąć i zainstalować patch 1.1, NIE korzystając z łatki polonizacyjnej
-zainstalować grę i spolszczenie NIE instalując ww. patch-a
[ Dodano: 2008-02-29, 19:08 ]
A na przyszłość proponuję skorzystanie z opcji "szukaj"
Wysłany: 2008-03-01, 08:15
espectro napisał/a:
no ok ale ja nie mam 2 plytek tylko jedna po instalacji odrazu mam PL
Niemożliwe. Masz jedną płytkę, na której masz grę i drugą, na której jest patch spolszczający. Jeśli masz natomiast jakiegoś przerabianego pirata, w którym instaluje Ci się od razu patch+spolszczenie to tutaj pomocy nie znajdziesz.
[ Dodano: 2008-03-01, 08:25 ]
Wizzy napisał/a:
akurat ja jestem pomocy i masz problem ale bylo już z 5 założonych takich tematów... normalnie www.żal.pl
espectro napisał/a:
jak mnie wkurwia ten "żal.pl" sam jesteś żałosny
Wizzy napisał/a:
żałosny to jesteś ty bo napierd*lasz temat który był na forum poruszany z setki razy a ty idiota nie umiesz użyć pieprzonej wyszukiwarki!
Panowie, jak chcecie na siebie pobluzgać, to forum BS-a z pewnością nie jest do tego odpowiednim miejscem. Wymieńcie się numerami gg, zamiast robić tu syf.
[ Dodano: 2008-03-01, 08:32 ]
Aha, ogólnie to zgadzam się z Wizzy'm, ten temat faktycznie był poruszany wielokrotnie ale stwierdziłem, że wykażę odrobinę zrozumienia dla nowego przecież użytkownika.
Wysłany: 2008-03-01, 22:07
Hmm.... a ten bioshock to ORGINALNY jest bo coś tak dziwnie to wygląda (proszę admina o usunięcie tego postu ,ale wydaje mi się że BARDZO dziwnie to wygląda)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum