Wysłany: 2007-10-14, 13:52 Problem z rejestracją gry u Cenegii
Na instrukcji Bioshocka można wyczytać że zarejestrowanie gry daje m.in. dostęp do zasobów serwisu gry-online. Zarejestrowałem grę bez żadnych problemów jednak ani na stronie cenegi ani na gry-online.pl nie ma informacji co zrobić aby mieć dostęp do zasobów tego serwisu.
Nie wiem czy to wiele pomoże ale spróbójcie na http://kompania.cenega.pl.
Przy rejestracji pierwszej gry cenegi zakładacie konto - może w tym serwisie będzie więcej informacji (przyznam, że nie szukałem zbyt dokładnie)
POWODZENIA!
[ Dodano: 2007-10-16, 22:30 ]
To jeszcze raz ja!
Tak sobie przypomniałem, że Cenega swoją Kompanię Graczy uruchamiała baaaaardzo długo i jeszcze do niedawna nie można było wogóle korzystać z nagród razera, speed-linka czy creative'a więc może jeszcze promocja na dostęp na gry-online nie jest aktywna?
Z tego co wiem to już działa, jak zarejestrowałem wszystkie gry co kiedyś u nich kupiłem, to nazbierało mi się kilkaset punktów i zamówiłem sobie książkę za darmo (teraz już trzeba pokrywać koszty przesyłki).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum