Wysłany: 2009-03-11, 19:37 Problem z ratowaniem/wykorzystywaniem siostrzyczek
Witam wszystkich!!
Mam nadzieje, ze ktoś mi pomoże wreszcie uporać się z problemem, który dręczy mnie od kilku dni...Mianowicie mam problem z siostrzyczką. Nie mogę podjąć żadnego działania. W momencie zabicia TATUŚKA muszę zdecydować o losie małej SIOSTRZYCZKI. Klawisze domyślnie przypisane tzn: wykorzystaj (H) oraz uratuj (L) wogóle nie działają!! Ściągałem już klika rożnych wersji Patchy, jednak problem nadal się pojawia!!
Musisz przeinstalować grę i zainstalować patch 1.1 działający z wersją polską. Instalujesz grę, potem instalujesz patch polonizujący a na koniec ten patch: http://www.bioshock.com.pl/download,pobierz,10.htm . Wszystko będzie działać na
100 procent. Najpewniej będziesz musiał niestety zacząc grę od początku. Jesli pomogłem postaw piwo, bo mam mało
kwiatekGRD
dobra zaraz sprawdzę czy działa... Szczerze mówiąc to już ściągałem kilka spolszczeń oraz tego patcha z oficjalnej stronki BIOSHOCK.COM. Być może grę należy zacząć od początku...
kwiatek rozjebałeś mnie teraz równo. idź w cholere i ściągnij grę z półki sklepowej, a nie zawracasz dupę, ze ci pirat nie działa. bana dla tego pana prosze xD
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-03-11, 22:26
Ja pierdacze już na tym świecie porządnych ludzi nie ma, weź człowieku przeproś i wyjdz. Ban z góry i heya. Możesz wrócić jak będziesz miał ORYGINAŁ, o ile wiesz co to znaczy!!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
nie lubie tych co sciagaja gry, nie maja wtedy szacunku do tych co sie natrudzili by zrobic dobra gre (jaka jest bioshock) wez czlowieku kup sobie oryginal wtedy tu pisz.
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2009-07-31, 22:30
No właśnie nie wiem czemu jeszcze temat stoi. ZAMYKAM.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum