Wysłany: 2007-09-26, 17:28 Problem z podnoszeniem amunicji
Witam
Nie wiem jak idiotycznie może to zabrzmieć ale powiem tak.
Nie mogę podjąć z ziemi żadnej amunicji, mam tommygun’a rewolwer i shotgun’a oraz RPG ale amunicji do shotgun’a nie mogę wybrać ani do automatu.
Pojawia się komunikat, zę nie mogę tyle nieść.
Gra bardzo przypomina mi Fallouta w zarysie, ale zarządzenie inventory jest wręcz debilne.
Nie wspomnę już wku... akcencie łastralian.... który rani mi uszy....
:-/ witam na poziomie fort frolic mam zrobic zdjecie jakiemus pianiscie ale nigdzie go nie widze.o co tu chodzi?
Musisz wejść na sale teatralną, ażeby tam się dostać jak wyjdziesz z batyskafu, jest taki pierdolnik, co też go przeoczyłem, po lewej gdzieś jest winda -
pianista zacznie grać, zwabi Cie muzyką a potem nastąpi kulminacyjny moment narodzin prawdziwej sztuki....
P.S. Wierszyk o króliczku, to nie przypatkiem Poe???? gdzieś go już czytałem ale za cholerę nie pamiętam czy to Poe czy Lovecraft, raczej Allan Poe.... za wysokie loty jak na LC
[ Dodano: 2007-09-28, 13:30 ]
PiotrW napisał/a:
Cóż, a może po prostu jesteś zbytnio obładowany danym rodzajem amunicji do broni? Możesz je przełączać za pomocą (domyślnie) "B".
Menzuranol napisał/a:
Nie wspomnę już wku... akcencie łastralian.... który rani mi uszy....
Nie wiem co masz na myśli...
Tak, było tak jak piszesz. A co do akcentu, ten typ co nas nawiguje po całym tym przepięknym groteskowym świecie mowi z akcentem - ten akcent jest nie angielski, nie amerykański łot łastralian, i brzmi jak ślunsky wobec hoch Polish!!!
Zmiana rodzaju amunicji działa również u mnie poprzez "Q", a jak zrobić zoom albo celowanie, bo nie wiem, na fanvidach widziałem jak to ludzie robią, jakim klawiszem, może to działa tylko na playkach???
Celowanie jest...podajże klawiszem "Z" (jeżeli nie "z" to spróbuj "x"). Według mnie całkowicie nie przydatne w Bioshocku. Czasem warto zajrzec do klawiszologii
_________________ And you will know my name is the Lord, when I lay my revenge upon you (Ezechiel 25:17)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum