kubix98
Wysłany: 2011-04-13, 21:30 Problem z patch'em
Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój pierwszy post na tym zarombistym forum ale mam problem Bio gdy instaluje patcha do bioscok {spolszczenie} to zaznaczam gdzie jest gra i dalej a pisze mi że nie znaleziono grY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co robić ???
[ Dodano: 2011-04-15, 15:02 ]
Już dobra sćiągnołem patcha z waszej strony..... XD
Bezsensowna nazwa tematu, zły dział, nadmierna ilość wykrzykników, brak znajomości języka polskiego... jeszcze jeden taki numer i będzie ban. Powtarzam- forum to nie chat! //Szynek
Daj sobie spokój ze spolszczeniem no chyba, że naprawdę nie czaisz angielskiego.
Problem w tym, że Cenega leci sobie w kulki.
Ja kupiłem PEK - Pomarańczowa Extra Klasyka a w pudełku było wydanie premierowe.
Nie działały żadne łatki (ani do wersji angielskiej ani polskiej) ani spolszczenie (nawet te z waszej - BSC - istrukcji)
Musiałem poszukać patcha 1.1 w wersji WorldWide
Zamieszczone przez was patche i spolszczenia działają jedynie z wersją UK a nie EU, którą ma w ofercie Cenega.
Wysłany: 2011-07-20, 14:32
lol3r_86 napisał/a:
Zamieszczone przez was patche i spolszczenia działają jedynie z wersją UK a nie EU, którą ma w ofercie Cenega.
Jeśli piszesz o zamieszczonych przeze mnie patch'ach, to anglojęzyczne pochodzą z oficjalnej strony gry, natomiast polskie od Cenegi. Wspomniany przez Ciebie patch 1.1 EN wrzuciłem właśnie w wersji WorldWide.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum