Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-12-02, 18:38 Problem z odtworzeniem obrazu płyty
Mam pewien problem, otóż chcę przegrać BSa (nie nie jestem piratem). Po porstu płyta jest już w nieco kiepskim stanie, jeszcze działa ale zapewne niedługo przestanie. Teraz płytka leży sobie spokojnie w pudełeczku i czeka na przyszłe pokolenie a jej obraz znajduje się na dysku. I tutaj pojawia się problem otóż zrobiłem wirtualny napęd, wrzuciłem tam obraz, odpalam BSa no i wyskakuje jakiś tam komunikat i jedyną opcją w nim jest przycisk OK. Co zrobic?? Prosze pomóżcie chciałbym jeszcze długo pykać w BSa.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Zależy jaki komunikat
nie napisałes co tam pisze a to jest najważniejsze...
Pamietaj przegrana/skopiowana gre trzeba scrackowac nawet jezeli jest to z oryginalnej wersji
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-12-02, 19:13
Tak myslałem a na tym komunikacie to nie pamiętam co pisze a teraz mi sie kompa nie chce odpalać. Jeśli ktoś może to niech mi wyśle PW alebo maila albo napisze na GG i poda mi link do Cracka.
Ok dzięki Wizzy za link, crack działa i BS też wszystko jest po prostu git jeszcze raz dzięki. No i stawiam piwko.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum