Wysłany: 2009-08-05, 12:51 Problem z instalacją spolszczenia
Cześć, kupiłem Bioshock'a z Premium games, zainstalowałem, po czym chciałem zainstalować patcha spolszczającego 1.1 PL. Podczas instalacji wyskakuje mi wybrałeś nie prawidłowy folder, proszę wybrać właściwy. Jak to spolszczenie zainstalować? Czytałem inne, podobne tematy ale nie pomogły Proszę, pomóżcie
Wysłany: 2009-08-05, 13:12
A to czytałeś?
Szynek napisał/a:
Czasami kiedy podajesz ścieżkę do folderu z Bioshock'iem instalator i tak dodaje na końcu "\Bioshock", przez co wychodzi na przykład "C:\Program Files\2K Games\Bioshock\Bioshock". Sprawdź czy nie jest tak w Twoim przypadku i ewentualnie skoryguj. Jeśłi nie pomoże, spróbuj wskazać podfolder "?\Builds\Release".
Wysłany: 2009-08-05, 20:37
Nie wiem jakim cudem udało Ci się patch'a z płytki odpalić, plik jest uszkodzony i nikomu do tej pory nie chciał się nawet włączyć, zresztą sama Cenega przyznała się do wpadki
Dobra nieważne, po prostu ściągnij łatkę STĄD, może to zadziała.
Wysłany: 2009-08-05, 21:28
A tak w ogóle to masz orygniał?
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie wiem jakim cudem udało Ci się patch'a z płytki odpalić, plik jest uszkodzony i nikomu do tej pory nie chciał się nawet włączyć, zresztą sama Cenega przyznała się do wpadki
Nie napisałem że odpaliłem tego patcha, właśnie o to chodzi że nie chce się zainstalować i myślałem że wiecie co z nim zrobić żeby zadziałał
Wysłany: 2009-08-05, 22:37
Mickey666 napisał/a:
Nie napisałem że odpaliłem tego patcha, właśnie o to chodzi że nie chce się zainstalować i myślałem że wiecie co z nim zrobić żeby zadziałał
Nie rozumiemy się. Wszystkim, którzy do tej pory mieli edycję PG w ogóle nie uruchamiał się plik z patch'em, to znaczy błąd wyskakiwał jeszcze PRZED pojawieniem się instalatora.
W każdym bądź razie skorzystaj z linka, któy podałem wyżej- może to coś da.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum