Kupiłem Bioshock KOLEKCJA KLASYKI.No i sobie instaluje idzie wszystko Okej i tu wyskakuje
napis że mam się z internetem,dobra łącze się i idzie dalej okej aż do połowy wyskakuje
ten sam napis że mam się połączyć z internetem (a ja jestem połączony!!)Prosze o pomoc.
PS:Aha jak by co to mam internet bluconnect.
[ Dodano: 2010-05-17, 16:42 ]
Sorry źle napisalem "i tu wyskakuje napis że mam się połączyć z internetem" sryyy
_________________ Nie znam się za dobrze na kompach ;]
no właśnie pomijam tą aktualizacje i pisze że się nie powiodło.A nie wiesz pszypadkiem
czy nie da rady tego zrobić innym sposobem?
[ Dodano: 2010-05-17, 18:53 ]
A jeszcze czytałem w innych postach że można pobrać patcha i nie trzeba aktualizacji a
ja właśnie ściągam patcha i później nie mam pojęcia co trzeba robić może wiesz co zrobić?
_________________ Nie znam się za dobrze na kompach ;]
Z moich obserwacji wynika, że ową aktywację/aktualizację da się ominąć, ale wtedy gra Wam nie ruszy, a wynika to z tego, że ta niby aktualizacja ściąga plik "exe" do odpalenia gry i kilka innych plików bez których gra nie ruszy.
Żeby wyłączyć aktualizację należy przy końcu instalacji gry odpalić menadżera zadań i tuż po pojawieniu się okienka z aktualizacją, zamknąć w menadżerze proces instalacji, podkreślam instalacji, nie aktywacji. Teraz jak już nam zniknęło okienko z instalacją, wystarczy anulować aktualizację i tyle, dzięki temu nie występuje tutaj anulowanie całej instalacji gry, ale żeby nie było, to jest opis jak zrobić by wyłączyć aktualizację bez której gra nie ruszy, a żeby móc odpalić grę na czymś takim trzeba ją albo scrackować albo załatwić od kogoś oryginalne pliki, które ściąga ten patcher. Jedno jest pewne, że potrzebny jest plik startowy "exe" - Bioshock.exe i kilka innych, których nazwy nie znam, bo nie przyglądałem się dokładnie co mi się tam ściąga do folderu "Release".
PS Ten patcher, który nam wyskakuje to nie jest żaden patcher, bo żaden patch do BS'a nie zajmuje kilka MB, poza tym gdyby to był patcher taki, który aktualizuje grę to uaktualniłby mi ją od razu do v 1.1 wraz ze spolszczeniem i ze wszystkim, a tak nie jest, oprócz tego cały proces aktualizacji trwałby z kilkanaście minut, bo musiałby pobrać wszystkie potrzebne pliki - patch 1.1 + działające spolszczenie, a trwa zaledwie może 1 min (w zależności od prędkości neta). Tak więc ten cały "patcher" jest nazwijmy to ściągaczem plików startowych gry.
EDIT:
Możesz zajrzeć jeszcze tutaj i poszukać odpowiedzi / odpowiednich plików do pobrania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum