Wiek: 24 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-08, 07:07
sosna5115 napisał/a:
Oryginalny chociaz ten SP3
Myślę, że to nie jest problem (aczkolwiek mogę się mylić, bo ja mam legalny system z uczelni :p).
Cytat:
Tylko system zmieniałem z Windows XP professional SP2 na Windows XP professional SP3.
No dobrze, ale co z błędem, jaki komunikat dostajesz? bo teoretycznie dopóki nie zmienisz żadnego podzespołu w komputerze, nie tracisz żetonu aktywacyjnego.
Wiek: 22 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-06-08, 16:02
Moze to i durna podpowiedz ,ale sprawdz czy podczas wpisywania kodu masz polaczenie z internetem Tez tak mialem i okazalo sie ze porostu neta nie wlaczylem. Innym powodem ktory przychodzi mi do glowy to to ze wpisujesz same liczby i litery bez " - " key trzeba przepisac razem z "myślnikami". Tyle z mojej strony ^^
Jeszcze wpadlem na pomysl ze moze jezyk masz ustawiony na inny niz Polski(Programisty) tzn. ze zamiast "y" masz "z" i na odworot , moze po instalce SP3 ci sie zmienilo...
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 161 Piwa: 5/2 Skąd: Z koncertu U2
Wysłany: 2008-11-01, 19:56
Tak ,a ten program chodzi po aktywacji gry. Chce włączyć ten program a wywala mi to "This application is not activated on your machine, the revocation can not be performed". Co mam dalej robić ???
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-11-01, 20:51
Podstawowe pytanie ORYGINAŁ???
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1097 Piwa: 29/15 Skąd: czy z kąd?
Wysłany: 2008-11-01, 23:23
No to spróbuj skrakować, może to coś da czasem piraci sie do czegoś przydają
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum