Witam. Dwa dni temu kupiłem sobie w Media Markt-cie grę Bioshock, bo juz od dawna mnie interesowała. Gdy zainstalowałem grę było ok, patch 1.1 z drugiej płytki nie działa, a sama gra ... no cóż. Klikam na ikonkę gry. Wyskakuje znaczek Bioshock-a i pojawia się czarny ekran i widać kursor myszki. Klikam Alt + Ctrl + Del to wyskakuje komunikat " Bioshock nie odpowiada ".
Podczas instalacji patcha 1.1 PL wyskakuje błąd
" Wystąpił błąd podczas próby zamiany istniejącego pliku.
" Błąd podczas wykonywania DeleteFile; Code 5.
Odmowa dostępu. "
Instalowałem patch 1.1 PL dla Kolekcju Klasyki.
[ Dodano: 2011-08-04, 17:05 ]
Usunąłem 2 foldery z folderu z grą. Flash i Bink movie po czym włączyłem grę i się uruchomiła w rozdzielczości 1024x768. Gdy zmieniłem ją na 1440x900 to przestało działać.
[ Dodano: 2011-08-04, 17:16 ]
Gra zadziałała 1 raz w trybie okienkowym, ale podczas Wczytywania poziomu pierwszego wystąpił błąd, ze gra nie odpowiada. Znowu nie chce się włączyć ...
Wysłany: 2011-08-05, 08:35
The Oziem napisał/a:
Podczas instalacji patcha 1.1 PL wyskakuje błąd
" Wystąpił błąd podczas próby zamiany istniejącego pliku.
" Błąd podczas wykonywania DeleteFile; Code 5.
Odmowa dostępu. "
Instalowałem patch 1.1 PL dla Kolekcju Klasyki.
"Odmowa dostępu" sugeruje, że nie masz odpowiednich uprawnień. Zobacz, czy folder z grą nie jest oznaczony jako "tylko do odczytu", poza tym jeśli używasz Windows Vista/7 uruchom instalator z uprawnieniami administratora.
Aha, zapomniałem wcześniej napisać, poczytaj TEN temat.
[ Dodano: 2011-08-08, 13:50 ]
Witam. Chciałbym odświerzy temat.
Jestem właśnie u kolegi, który ma Windowsa XP i u niego gra działa normalnie, wszystko jest OK. U mnie na Windowsie 7 Ultimate 64x nie działa( szczegóły w 1 poście)
[ Dodano: 2011-08-10, 14:12 ] Dałem rade, gra śmiga. Temat do zamknięcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum