BioShock City
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
24 maja 2010r: Aktualizacja regulaminu forum!

Informacja dla nowych użytkowników:
Na tym forum nie popieramy piractwa
Za złamanie regulaminu grozi ban.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem natury międzyludzkiej.
Autor Wiadomość
J.Galt 

Piwa: 2/8
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-10-15, 17:56   Problem natury międzyludzkiej.

To Nie działa :( Macie jakieś bardziej konstruktywne sposoby?

Grzyb11115 

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2010-10-15, 23:15   

Tylko i wyłącznie bycie sobą gwarantuje sukces. Dodatkowo przyda się poczucie humoru oraz pewność siebie, trochę kultury oraz higieny. No i czasem potrzeba czasu. Nie można się napalać, że ma się udać od razu. Myślę, że to tak działa... Mi się parę razu udało z fajnym skutkiem ;p.... Oby tylko przybyło tej pewności siebie ;p
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit

Postaw piwo autorowi tego posta

Vadiv 

Wysłany: 2010-10-15, 23:54   

Czy ktoś jeszcze nie wiem o co chodzi w tym temacie, czy tylko ja jestem dziwny? :-/

Szynek 

Otrzymał 59 piw(a)
Wysłany: 2010-10-16, 00:18   

Może nie zauważyłeś ale pierwsze słowo to link do artykułu typu "jak spodobać się dziewczynie". J.Galt, twierdzi, że to nie działa, i prosi o jakieś inne porady.

J.Galt 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-10-16, 00:33   

Sam doszedłem tylko do wniosku że trzeba mieć zestaw "Zajebisty wygląd i ubiór+Osobowość"

creep 

Piwa: 9/5
Wysłany: 2010-10-16, 17:47   

Trzeba być sobą.

J.Galt 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-10-16, 21:53   

creep napisał/a:
Trzeba być sobą.

Gdyby to działało, to nie miałbym takich problemów, jak mam

Vadiv 

Wysłany: 2010-10-16, 22:34   

Gdyby te poradniki miały działać potrzebowałbyś mniej więcej tylu ile jest dziewczyn - każda jest inna, choćby w tym najmniejszym stopniu...

Beliar 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2010-10-17, 06:40   

Niestety trzeba być troszkę chamem... Nie w sensie, że wieśniakiem, ale nie poświęcać dziewczynie zbyt dużo uwagi ;-) Taa, wiem, że wielu się wyda to głupie ale działa... Już tłumaczę dlaczego. Baba to takie stworzenie które nie szuka pantofelka na całe życie. Podaj przynieś pozamiataj... Nie, ona szuka kogoś pewnego siebie, atrakcyjnego (nie chodzi o wygląd...), ciekawego (różne ciekawe historie, masa wycieczek... Taki który ciągle ma coś do opowiadania) a nie pedałka który dla niej wszystko zrobi. Takich ma miliony i na pewno nie zwróci uwagi...
Musisz być inny niż wszyscy, nie przesadnie miły, typem romantyka ale przez większość dni trochę chamem. Jak wykreować swój wizerunek? Przydałyby się przyjaciółki, nie jedna a przynajmniej dwie, dziewczyny które z chęcią z tobą pójdą na zakupy, pogadają, potowarzyszą.. Dziewczyna którą chcesz poderwać musi wiedzieć, że nie jest twoim oczkiem w głowie i bez niej sobie poradzisz... Dopiero wtedy będzie się starać być dla ciebie atrakcyjną abyś na nią zwrócił uwagę, przy takim kolesiu stara się uchwycić nogami i rękami :mrgreen:
Jak zacząć? Możesz zacząć ja intrygować już na samym starcie, ciągle ją o coś prosić, podasz mi drinka? Powiesz mi która godzina? Może się to wydać głupie, ale bardzo dobrze to działa na etapie poznawania, działa przekaz podprogowy, ona jest dla ciebie a nie ty dla niej, jeśli ona będzie coś chciała to tylko jeśli da ci coś w zamian. Musi sobie uświadomić, że nie straciłeś dla niej głowy i to ona musi się starać ;-) Obowiązkowo trzeba mieć kilka historii na poczekaniu! A później, no niestety trzeba sobie już radzić samemu, nie zapominając o podstawach które opisałem wyżej ;-)
Broń boże nie siedzieć w domu całymi dniami... One tego nie lubią ;-)

Wyświetl szczegóły
Grzyb11115 

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2010-10-17, 14:09   

Beliar napisał/a:
Niestety trzeba być troszkę chamem... Nie w sensie, że wieśniakiem, ale nie poświęcać dziewczynie zbyt dużo uwagi ;-) Taa, wiem, że wielu się wyda to głupie ale działa... Już tłumaczę dlaczego. Baba to takie stworzenie które nie szuka pantofelka na całe życie. Podaj przynieś pozamiataj... Nie, ona szuka kogoś pewnego siebie, atrakcyjnego (nie chodzi o wygląd...), ciekawego (różne ciekawe historie, masa wycieczek... Taki który ciągle ma coś do opowiadania) a nie pedałka który dla niej wszystko zrobi. Takich ma miliony i na pewno nie zwróci uwagi...
Musisz być inny niż wszyscy, nie przesadnie miły, typem romantyka ale przez większość dni trochę chamem. Jak wykreować swój wizerunek? Przydałyby się przyjaciółki, nie jedna a przynajmniej dwie, dziewczyny które z chęcią z tobą pójdą na zakupy, pogadają, potowarzyszą.. Dziewczyna którą chcesz poderwać musi wiedzieć, że nie jest twoim oczkiem w głowie i bez niej sobie poradzisz... Dopiero wtedy będzie się starać być dla ciebie atrakcyjną abyś na nią zwrócił uwagę, przy takim kolesiu stara się uchwycić nogami i rękami :mrgreen:
Jak zacząć? Możesz zacząć ja intrygować już na samym starcie, ciągle ją o coś prosić, podasz mi drinka? Powiesz mi która godzina? Może się to wydać głupie, ale bardzo dobrze to działa na etapie poznawania, działa przekaz podprogowy, ona jest dla ciebie a nie ty dla niej, jeśli ona będzie coś chciała to tylko jeśli da ci coś w zamian. Musi sobie uświadomić, że nie straciłeś dla niej głowy i to ona musi się starać ;-) Obowiązkowo trzeba mieć kilka historii na poczekaniu! A później, no niestety trzeba sobie już radzić samemu, nie zapominając o podstawach które opisałem wyżej ;-)
Broń boże nie siedzieć w domu całymi dniami... One tego nie lubią ;-)

Dobrze gada, Vódki mu polejcie :mrgreen:

Cytat:
Obowiązkowo trzeba mieć kilka historii na poczekaniu! A później, no niestety trzeba sobie już radzić samemu

Bez tego się nie obejdzie :-) Spontan musi być na całego, tylko aby się nie pogubić w tych swoich historiach.

PS. Tak podpasuje mi do tematu :) . Wczoraj kumple mnie podpuścili na dyskotece no i podbiłem do panny ;) he, ze spontanicznym zachowaniem i nawijką. Najgorzej było się przełamać, a potem temat popłyną :D . Więc jak ktoś się nie zna niech czyta \ :-P
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit

J.Galt 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-10-17, 15:48   

Piwko dla beliara :mrgreen:

[ Dodano: 2010-10-17, 18:46 ]
Pomógłby mi ktoś w przetłumaczeniu tego poradnika ? http://www.sweetbrokacik....opic,863.0.html

MacMillan09 

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2010-10-17, 20:23   

J.Galt- tylko nie pisz, że odwiedzasz takie strony. Wybacz, ale nie chciałbym zwrócić kolacji próbując to czytać. Zasadniczo wszystko zostało napisane. Tak naprawdę uniwesalnego podrywu nie zrobisz. Każda kobieta jest (co najmniej nieco) inna, co zresztą zostało już napisane.

PS.Stalin był dwukrotnie żonaty.

creep 

Piwa: 9/5
Wysłany: 2010-10-17, 20:50   

I to zalezy jeszcze czy chcesz konkretną dziewczynę zdobyć, czy też wiesz, chcesz żeby na ciebie leciały wszystkie.

Inq 

Piwa: 11/6
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-10-18, 07:50   

Musiałbyś się uspokoić ze swoimi prowokacjami Galt, bo rozwalisz wszystko zanim zaczniesz xd

Cytat:
Brute Splicery, czyli potężnych jak jednorożce, napchanych ADAMEM do granic możliwości splicerów

J.Galt 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-10-18, 14:59   

Tyś Casanowa, to się waćpan do tematu nie wtrącaj.

Odpowiedz do tematu