Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2010-10-15, 23:15
Tylko i wyłącznie bycie sobą gwarantuje sukces. Dodatkowo przyda się poczucie humoru oraz pewność siebie, trochę kultury oraz higieny. No i czasem potrzeba czasu. Nie można się napalać, że ma się udać od razu. Myślę, że to tak działa... Mi się parę razu udało z fajnym skutkiem ;p.... Oby tylko przybyło tej pewności siebie ;p
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
Wysłany: 2010-10-16, 00:18
Może nie zauważyłeś ale pierwsze słowo to link do artykułu typu "jak spodobać się dziewczynie". J.Galt, twierdzi, że to nie działa, i prosi o jakieś inne porady.
Niestety trzeba być troszkę chamem... Nie w sensie, że wieśniakiem, ale nie poświęcać dziewczynie zbyt dużo uwagi Taa, wiem, że wielu się wyda to głupie ale działa... Już tłumaczę dlaczego. Baba to takie stworzenie które nie szuka pantofelka na całe życie. Podaj przynieś pozamiataj... Nie, ona szuka kogoś pewnego siebie, atrakcyjnego (nie chodzi o wygląd...), ciekawego (różne ciekawe historie, masa wycieczek... Taki który ciągle ma coś do opowiadania) a nie pedałka który dla niej wszystko zrobi. Takich ma miliony i na pewno nie zwróci uwagi...
Musisz być inny niż wszyscy, nie przesadnie miły, typem romantyka ale przez większość dni trochę chamem. Jak wykreować swój wizerunek? Przydałyby się przyjaciółki, nie jedna a przynajmniej dwie, dziewczyny które z chęcią z tobą pójdą na zakupy, pogadają, potowarzyszą.. Dziewczyna którą chcesz poderwać musi wiedzieć, że nie jest twoim oczkiem w głowie i bez niej sobie poradzisz... Dopiero wtedy będzie się starać być dla ciebie atrakcyjną abyś na nią zwrócił uwagę, przy takim kolesiu stara się uchwycić nogami i rękami
Jak zacząć? Możesz zacząć ja intrygować już na samym starcie, ciągle ją o coś prosić, podasz mi drinka? Powiesz mi która godzina? Może się to wydać głupie, ale bardzo dobrze to działa na etapie poznawania, działa przekaz podprogowy, ona jest dla ciebie a nie ty dla niej, jeśli ona będzie coś chciała to tylko jeśli da ci coś w zamian. Musi sobie uświadomić, że nie straciłeś dla niej głowy i to ona musi się starać Obowiązkowo trzeba mieć kilka historii na poczekaniu! A później, no niestety trzeba sobie już radzić samemu, nie zapominając o podstawach które opisałem wyżej
Broń boże nie siedzieć w domu całymi dniami... One tego nie lubią
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2010-10-17, 14:09
Beliar napisał/a:
Niestety trzeba być troszkę chamem... Nie w sensie, że wieśniakiem, ale nie poświęcać dziewczynie zbyt dużo uwagi Taa, wiem, że wielu się wyda to głupie ale działa... Już tłumaczę dlaczego. Baba to takie stworzenie które nie szuka pantofelka na całe życie. Podaj przynieś pozamiataj... Nie, ona szuka kogoś pewnego siebie, atrakcyjnego (nie chodzi o wygląd...), ciekawego (różne ciekawe historie, masa wycieczek... Taki który ciągle ma coś do opowiadania) a nie pedałka który dla niej wszystko zrobi. Takich ma miliony i na pewno nie zwróci uwagi...
Musisz być inny niż wszyscy, nie przesadnie miły, typem romantyka ale przez większość dni trochę chamem. Jak wykreować swój wizerunek? Przydałyby się przyjaciółki, nie jedna a przynajmniej dwie, dziewczyny które z chęcią z tobą pójdą na zakupy, pogadają, potowarzyszą.. Dziewczyna którą chcesz poderwać musi wiedzieć, że nie jest twoim oczkiem w głowie i bez niej sobie poradzisz... Dopiero wtedy będzie się starać być dla ciebie atrakcyjną abyś na nią zwrócił uwagę, przy takim kolesiu stara się uchwycić nogami i rękami
Jak zacząć? Możesz zacząć ja intrygować już na samym starcie, ciągle ją o coś prosić, podasz mi drinka? Powiesz mi która godzina? Może się to wydać głupie, ale bardzo dobrze to działa na etapie poznawania, działa przekaz podprogowy, ona jest dla ciebie a nie ty dla niej, jeśli ona będzie coś chciała to tylko jeśli da ci coś w zamian. Musi sobie uświadomić, że nie straciłeś dla niej głowy i to ona musi się starać Obowiązkowo trzeba mieć kilka historii na poczekaniu! A później, no niestety trzeba sobie już radzić samemu, nie zapominając o podstawach które opisałem wyżej
Broń boże nie siedzieć w domu całymi dniami... One tego nie lubią
Dobrze gada, Vódki mu polejcie
Cytat:
Obowiązkowo trzeba mieć kilka historii na poczekaniu! A później, no niestety trzeba sobie już radzić samemu
Bez tego się nie obejdzie Spontan musi być na całego, tylko aby się nie pogubić w tych swoich historiach.
PS. Tak podpasuje mi do tematu . Wczoraj kumple mnie podpuścili na dyskotece no i podbiłem do panny he, ze spontanicznym zachowaniem i nawijką. Najgorzej było się przełamać, a potem temat popłyną . Więc jak ktoś się nie zna niech czyta \
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
J.Galt- tylko nie pisz, że odwiedzasz takie strony. Wybacz, ale nie chciałbym zwrócić kolacji próbując to czytać. Zasadniczo wszystko zostało napisane. Tak naprawdę uniwesalnego podrywu nie zrobisz. Każda kobieta jest (co najmniej nieco) inna, co zresztą zostało już napisane.
PS.Stalin był dwukrotnie żonaty.
_________________ "Father...and I need you to guide me"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum