Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-01-02, 22:33 Poznajmy się :)
Poznajmy się
Ekhm... zazywam się Krzyś i też mam 13 lat... może się umówimy? A na serio:
Imię: Igor
Nazwisko: niewymagane
Home Town: Warszawa Ursynów
Inne nicki: LoC, DonD, albo po prostu ig0r
Cuś o mnie: Uzależniony od muzki... jak nie posłucham tak 2 h dziennie to mam prze*ebany dzień, uwielbiam kosza (street ball)... fuck football ! Uzależniony od tego forum (już 26 h na nim spędziłem )
Czekam na Wasze profile
Wysłany: 2008-01-03, 16:00
To nie lepiej już podawać linki do nasza-klasa? No chyba, że nie chcecie ujawniać nazwisk (tak jak ja)
IMIĘ: Szymon
NAZWISKO: <ukryte>
ZAMIESZKAŁY: Okolice Wrocławia
INNE NICKI: Szymoniusz
COŚ O MNIE: Nienawidzę muzyki, rozmawiać lubię bardziej na forum/GG niż w realu. Lubię przedmioty ścisłe (poza chemią i biologią). Od jakiś 8-9 lat gram na komputerze i jest to moja ulubiona rozrywka. Ostatnio zająłem się trochę nauką HTML-a.
Ostatnio zmieniony przez Szynek 2009-04-02, 18:26, w całości zmieniany 4 razy
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 127 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-01-03, 17:29
Heh w moim gimnazjum 99,5% ludzi to takie "nastolatki" jakie opisał Szynek. . Ja jestem tylko "trochę" dziwny... jak się zaczynam śmiać, to inni się śmieją, że ja się śmieję a potem ja się jeszcze bardziej śmieję, że inni się śmieją bo ja się śmieję. Dostałem przez to już 5 uwag
Wysłany: 2008-01-03, 17:57
LoCker napisał/a:
Heh w moim gimnazjum 99,5% ludzi to takie "nastolatki" jakie opisał Szynek. . Ja jestem tylko "trochę" dziwny... jak się zaczynam śmiać, to inni się śmieją, że ja się śmieję a potem ja się jeszcze bardziej śmieję, że inni się śmieją bo ja się śmieję. Dostałem przez to już 5 uwag
Wpółczuję
Ostatnio zmieniony przez Szynek 2009-04-01, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-03, 18:00
Szynek napisał/a:
Wiem, że uznacie, ze jestem nienormalnym człowiekiem (ba, wszyscy mi to mówią) ale komputer to mój drugi, lepszy świat.
No chociarz jeden normalny . Mówiłeś że chcesz sie nauczyc HTMLa jak chcesz to moge Ci w tym troche pomóc?!
Imię: Nie lubię i nie podam
Nazwisko: niewymagane
Home Town: Okolice warszawy (prowincja rlz)
Inne nicki: kinzol
Cuś o mnie:Chodze do XXI Lo warszawie (profil informatyczny) , słucham rapu, gram na x360 (czasem na kompie) i tyle
Ostatnio zmieniony przez Haymaker 2008-01-07, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-01-03, 19:16
Sasza napisał/a:
Szynek napisał/a:
Wiem, że uznacie, ze jestem nienormalnym człowiekiem (ba, wszyscy mi to mówią) ale komputer to mój drugi, lepszy świat.
No chociarz jeden normalny . Mówiłeś że chcesz sie nauczyc HTMLa jak chcesz to moge Ci w tym troche pomóc?!
Dopiero zaczynam, w sumie HTML nie jest wcale bardzo trudny, zwłaszcza w porównaniu z programowaniem w C++, którego kiedyś usiłowałem się nauczyć z marnym skutkiem (doszedłem do 50 strony w "Symfonia C++", a dalej nic nie rozumiałem) ale jeśli będę potrzebował pomocy na pewno się zgłoszę. Z góry thx
Sasza napisał/a:
chociarz
chociaż
Ostatnio zmieniony przez Szynek 2009-04-01, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-03, 19:24
No masz racje HTML nie jest jakiś trudny, ja tam pisałem kiedys strony w tym dla kumpli ale dawon tego nie robiłem więc wiesz troche mogłem zapomnieć!
Wiek: 20 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: South Park
Wysłany: 2008-02-16, 09:24
Imię:Michał
Nazwisko: chcial by się wiedzieć co
Home Town: Lublin (Taka wiocha w Lubelskim )
Inne nicki: Czrnuch, kkusio1991
Cuś o mnie: Chodzę do liceum nr 7 ,profil EKOLOGICZNY . Ulubionym gatunkiem muzyki jest Metal/Rock jednak nie pogardze innymi (czasami troszkę regge i kalber 44 posłucham) mój ulubiony zespół to SYSTEM OF A DOWN
Wiek: 20 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: South Park
Wysłany: 2008-02-16, 22:42
Wiesz czasami jakiś koncert ale, zazwyczaj jakiś niszowy. Kiedy byleś ostatni w Lublinie bo teraz Empiki mamy w PLAZIE i Galerii Centrum....
Fakt jest faktem że starówka jest piękna oraz kilka innych fajnych miejsc (polecam Bide oraz bar Węzienie którego jestem sąsiadem świetne lody mają z lentilkami/wiśniami jak bedziesz w Lublinie to zajrzyj WARTO)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum