Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-14, 09:41
Imię: Piotr
Miejsce zamieszkania: Warszawa
Jestem studentem pierwszego roku (od października drugiego To już jest pewne ) Politechniki Warszawskiej, wydział Elektryczny, kierunek Elektrotechnika (jako specjalizację zamierzam obrać Inżynierię Komputerową).
Interesuje się piłką nożną i szeroko pojętą informatyką (programowanie, sieci, grafika, obsługa aplikacji, sprzęt, itp. itd.).
Uwielbiam spędzać wolny czas ze znajomymi (wypad za miasto, kino, pub, klub, impreza w domu, itp.).
Nie lubię oglądać telewizji - oglądam wyłącznie mecze i wiadomości.
Jestem nie nałogowym graczem W domu oprócz peceta posiadam: GBA, NDS, i GameCube'a (fan Nintendo ).
Gry które na zawsze pozostaną w mojej pamięci to: Prince of Persia (część pierwsza i cała trylogia "Piasków czasu"), Beyond Good & Evil, FarCry, BioShock, Legend of Zelda (cała seria), Chrono Cross, Pro Evolution Soccer (seria, no może za wyjątkiem beznadziejnej moim zdaniem wersji 2008), Resident Evil (seria), Fahrenheit, Call of Duty (seria), Hitman (seria), Twierdza 1(ang. Stronghold), GTA Vice City (czekam na 4 na PC ) i wiele gier jeszcze za czasów Pegazusa
Widzę, że jeszcze nikt się nie odważył podzielić swoim foto, więc może ja będę pierwszy:
(teraz osoby z ostrzeżeniami będą wiedzieć kogo unikać na ulicy )
Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 53 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2008-06-14, 14:53
Imię: Konrad
Zamieszkały: Siemiatycze (Podlasie)
Uczę się w III klasie Technikum Informatycznego (zdałem już do IV klasy). Interesuje się piłką nożną (gram w drużynie na pozycji bramkarza), nie obca jest mi lekkoatletyka (skok w dal, trójskok), komputerami oraz tym co mi się spodoba. Słucham każdego rodzaju muzyki, w zależności co w danej chwili mnie zainteresuje. Dużo mojego czasu zajmuje komputer... ale dla piłki zawsze go odstawiam. W czasie wolnym siedzę najczęściej w domu bo w mojej miejscowości nie ma za dużo rozrywek.
_________________ I chwała, wieczna chwała, razem dźwigniemy jej brzemię. Wykuta niczym szabla w płomieniach śmierci.
--------------------------------------------------------
Gigabyte GA-MA69G-S3H/DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+/ATI RADEON HD 4850 512/256/ 2x1024MB Geil [dual] 800 Mhz DDR II/
Seagate Baracuda 250GB 7200rpms 16mb cache, SATA II/Logitech Z-5500 5.1 THX/Amacrox Warrior AX450-PNF/Windows 7 Ultimate 64bit
Wiek: 21 Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 95 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: ...z tąd i tamtąd
Wysłany: 2008-09-21, 16:30
Imię: Mateusz
Nazwisko: Szlacheckie :p
Zaiteresowanie: komputery (ostatnio zajmuje sie pozycjonowaniem stron), lubie tez srodowisko graficzne i programowanie, ostatnio zaczelem nauke php (chodze do 3 klasy Technikum Informatycznego w moim miescie)
Inne zainteresowania: Sport (głównie silownia, sporty walki, pływanie, koszykówka i siatkówka troche), lubie sluchac muzy, chodzic na impry, poznawac fajne dziewczynki i jezdzic samochodem ostatnio troche wolniej bo mandat mi pierdolne*i
Skąd?: Z okolic Lublina
_________________ Would you kindly?
A man chooses
A slave obeys
My fani Bioshocka mozemy umrzec, ale tylko wtedy jak wyłączymy sobie Vita Chamber's ^^
Imię: Mikołaj
O sobie: Lubię wszystko co związane z komputerem. W przyszłości mam zamiar zostać informatykiem. Lubię czytać dobre książki (Trylogia Władca Pierścieni, Piknik na skraju drogi, Kłamca itp.), oglądać filmy no i oczywiście grać. Nie pogardzę też grą w piłkę nożną czy siatkówkę, wyjściem na rower, czy popływaniem w jeziorze czy na basenie.
Ulubione gry:
S.T.A.L.K.E.R. - obie części
World of Warcraft
Seria GTA
Saga Gtohic
Wiedźmin
Guitar Hero III
Far Cry
Counter-Strike 1.6 i Source
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2008-09-21, 21:28
rastaman napisał/a:
Ulubione gry:
S.T.A.L.K.E.R. - obie części
World of Warcraft
Seria GTA
Saga Gtohic
Wiedźmin
Guitar Hero III
Far Cry
Counter-Strike 1.6 i Source
A gdzie BioShock???!!!
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Wysłany: 2008-09-23, 13:47
O żesz ty . No ale witamy na forum ziom,o byś zbyt szybko nie odszedł jak inni .
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
Imię: Jakub
Zainteresowania - granie na PC, czytanie książek ( sześcioksiąg Władca Pierścieni, saga o Wiedźminie, niektóre książki Terry'ego Prachetta ), nałogowo oglądam filmy ( ale nie takie, o jakich myślicie ) - znów Władca Pierścieni, dobre horrory, jakieś niezłe rzeźnie historyczne. Co do gierek to lubie : BioShocka, Wiedźmina, GoW-a, UT III, CoD 4, Gothic I,II,III.
Nałogowo słucham Metalliki.
[ Dodano: 2008-09-24, 14:27 ]
Aha - ja w przyszłości bede kimś związanym z filem
Wiek: 22 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 89 Piwa: 4/2 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-24, 14:34
Imię: Łukasz
Zainteresowania: Nurkowanie, czytanie fantasy, oglądanie filmów (brak ulubionego gatunku), pisanie (cokolwiek o czymkolwiek oraz opowiadania), czytanie mang, oglądanie anime. Granie na PC oczywiście też, do ulubionych gier mogę zaliczyć BioShocka, Baldurs Gate, Icewind Dale, Fallouta 2, Soul Reaver 2, Planescape: Torment oraz NWN(łącznie z sequelem). Jak widać większość z gier to stare klasyki.
Plany na przyszłość? Jakoś sobie poradzić ze studiami i nie osiwieć w wieku 25 lat ;p
Wysłany: 2008-09-24, 18:03
Mnie raczej wszyscy znaja ale jednak powtórze:
imie: niewymagane
nazwisko: jak wyżej
wiek 17 lat (za rok prawko już sie doczekać nie moge )
zainteresowania: cała informatyka od grafiki przez C++ aż do pozycjonowania, gry komputerowe ( a w szczególności sami zgadnijcie ),
hobby: tuningowani taczek (mam taka jedną co czeka na tjuning ) gry komputerowe, oglądanie (nałogowe) TV. To chyba wszystko.»
Zainteresowania: książki, muzyka, sport, film, twórczość własna
Ulubione gry: Fable, GTA 3, Titan Quest.
BioShock jeszcze nie daję, bo czekam aż paczka przyjdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum