Wysłany: 2007-11-05, 10:25 Polska edycja kolekcjonerska PC
Hej mam pytanie odnośnie Polskiej edycji kolekcjonerskie
Jaka jest wersja językowa w Polskiej ED na PC??? Na stronie cenegi odnoście zwykłej edycji jest napisane, że podwójna wersja językowa angielska/Polska, natomiast odnośnie ED WSZĘDZIE piszą, że gra jest w Polskiej wersji językowej???? Błąd ze strony cenegi??? Szczerze mam nadzieję, ponieważ nie chcę grać w Bioshock z Polskimi napisami...
Bardzo proszę o odpowiedź osoby, które zakupiły edycję kolekcjonerską
[ Dodano: 2007-11-06, 22:18 ]
Co tu wszyscy jadą na piratach????
Masz 2 płyty gra + patch polonizujący , chcesz ogryginał instalujesz tylko z jednej i juz.
PZDR
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-21, 15:01
WITAM
Niewiecie gdzie można kupić samą figurke BIG DADDYego z edycji kolekcjonerskiej
Bo mi troche szkoda kasy na edycje kolekcjonerską a gre (oryg.) już mam więc sami wiecie PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ
Ja kupiłem bioshocka w edycji kolekcjonerskiej angielskiej (patch PL jest za darmo do ściągnięcia z netu) od kolesia na allegro po aż zaskakująco niskiej cenie (129zł folia + rachunek) a swoją gołą edycję sprzedałem znajomemu za 70zł . Samego Big Daddy'ego raczej ciężko będzie ci dostać.
Najbardziej opłaca się kupić edycje kolekcjonerska bezpośrednio od cenegi. Na początku grudnia dla osób zarejestrowanych na kompanii graczy wysłali 30% kod rabatowy Jak ktoś mieszka w Warszawie to może odebrać grę u wydawcy nie płacąc tym samym za przesyłkę. Ja swój egzemplarz kupiłem za 126 zł
Wysłany: 2007-12-27, 23:28
Ja zamówiłem edycję kolekcjonerską bezpośrednio od Cenegi. Po 2 tygodniach nie doszła, więc wysłali jeszcze raz. Paczki zamówionej na początku listopada do dzisiaj nie zobaczyłem, podobno obie poczta zgubiła
Wysłany: 2007-12-28, 10:15
Haymaker napisał/a:
Ta najlepiej zwalić na pocztę i zadzwoń do nich i powiedz że cię to nie obchodzi i niech wyślą następna UPS'em czy jakąś inną firmą kurierską.
Chcieli wysłać kurierem ale się nie zgodziłem, bo ja nie jestem w domu 24h na dobę
[ Dodano: 2007-12-28, 10:17 ]
Haymaker napisał/a:
To powiedz niech ci prześlą faksem albo zeskanują i emailem potwierdzenie wysłania paczki z poczty jak nie będą chcieli to znaczy że coś kręcą.
Uważaj, bo będzie im się chciało, nawet jeśli nic nie kręcą. Zresztą już tyle czasu minęło, że pewnie to olali
[ Dodano: 2007-12-28, 10:19 ]
Ogółem, dzięki za pomoc i dobre chęci ale nie chce mi się bawić w jakieś dochodzenia, zwłaszcza, że kasy na szczęście nie straciłem. Zamierzam w nowym roku zamówić jeszcze raz, tym razem telefonicznie, i na inny adres.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum