E jest jeszcze taniej na allegro pod tym adresem http://allegro.pl/item647...ska_unikat.html
to nie moja aukcja ale może teraz ci starczy albo poproś gościa żeby jedną sztukę odłożyl i kupisz potem
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 1078 Piwa: 28/14 Skąd: ja mam wiedzieć.
Wysłany: 2009-06-01, 20:36
Też sie napalałem na tą figurke na poczatku cena wynosiła 109 zł ale potem koleś zmniejszył do 25.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
[ Dodano: 2009-06-08, 21:50 ]
Ok właśnie dzisiaj przyszedła zamówiona 1,5 tygodnia temu edycja kolekcjonerską BioShock'a (angielska ale opiszę wszystko co się w niej znajduję) a więc wypiszę w punktach
1.Pudełko:
-ładne kartonowe pudełko dobrze nawiązujące do klimatu gry.
2.Figurka
-Całość ładna ale po przyjrzeniu się
-kiepsko pomalowana w niektórych miejscach farba dochodzi trochę za daleko.
-plamy krwi to po prostu odbicia lustrzane tzn. są po obu stronach figurki w takich samych miejscach choć trochę się różnią.
-oczy pomalowane na ten sam kolor co pancerz a jedno w ogóle nie pomalowane .
-"pręty ochronne" te przy twarzy.W figurce są bardzo oddalone od głowy w porównaniu do tego z gry.
-cały BigDaddy jest w ogóle nie uszkodzony ten z gry był cały poniszczony np.zardzewiałe wiertło
3.Pudełko z grą
-chyba najlepszy element całej kolekcji metalowe pudełko gry to jest akurat bardzo ładnie zrobione
-w środku to samo co w normalnym
4.Dodatki
-jeszcze nie obejrzałem ale jak obejrzę to wam o nim cuś napiszę
5.Płyty
-płyta z grą taka jak w normalnej edycji
-soundtrack fajny wygląda jak winylowy ogólnie ładny
-making of też całkiem ładny
-wszystkie płyty o dziwo nie porysowane
No i to by było na tyle ale nie mniej jednak polecam tą edycję bo ogólnie nie czepiając się szczegółów to wszystko fajne.
Wysłany: 2009-06-09, 21:26
DarkMaster napisał/a:
-wszystkie płyty o dziwo nie porysowane
Rozumiem że kupowałeś używaną edycje?
Cytat:
2.Figurka
-Całość ładna ale po przyjrzeniu się
-kiepsko pomalowana w niektórych miejscach farba dochodzi trochę za daleko.
-plamy krwi to po prostu odbicia lustrzane tzn. są po obu stronach figurki w takich samych miejscach choć trochę się różnią.
-oczy pomalowane na ten sam kolor co pancerz a jedno w ogóle nie pomalowane .
-"pręty ochronne" te przy twarzy.W figurce są bardzo oddalone od głowy w porównaniu do tego z gry.
-cały BigDaddy jest w ogóle nie uszkodzony ten z gry był cały poniszczony np.zardzewiałe wiertło
Też słyszalem wiele negatywów na temat tych figurek, że nie oddaje takiego klimatu jak PRAWDZIWY Big Daddy.
_________________ Hey! What's that's look? You don't like it do you? I don't need to by judged by YOU! By ANYONE! Screw you! Screw all you fucking doubster!
No u mnie też Big Daddy stoi na półce nad monitorem. Figurka słabzina, totalna chińszczyzna. Szczególnie rzuca się w oczy fatalne malowanie i te pręty ktore są bardzo mocno oddalone od głowy. W ogóle cała to kolekcjonerka jest nic nie warta moim zdaniem.
Wysłany: 2009-06-10, 17:50
Ale i tak ją kupie, a figurke tak jak i DarkMaster dam kumplowi do pomolawoania, siedzi w tym non-stop.
Wysłany: 2009-06-10, 18:04
Nie no stary ja to po prostu musze mieć, może ta figurka jest tragiczna ale kumpel ponaprawia i będzie git.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum