Wysłany: 2007-12-10, 14:23 [Poligon Doświadczalny] Problem z drugim ciałem
mam problem na poziomie w ktorym prowadzi mnie mala dziewczynka JESTEM PRZEBRANY W BIOSHOCKA wiem ze mam ja ochraniac sa 2 ciala przy ktorych sie zatrzymuje,gdy zatrzyma sie przy 2 stoi i nie idzie dalej CO MAM ZROBIC??? PROSZE O POMOC
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 273 Piwa: 17/8 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-10, 15:30
A spróbuj Ty iść dalej... jak ja grałem to w nie było tak, że tylko ja musiałem za nią podążać, ale czasem i iść przed nią, aby szła A przy ciałach niektórych powinna się zatrzymywać, aby pobierać ADAM'a.
ide za i przed, ochraniam ja a gdy staje przy drugim ciele by pobrac ADAMA juz przy nim zostaje i nie chce isc dalej nie mam pojecia co mam zrobic dalej
Sasza [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-12, 13:39
Połaź troche po terenie i poszukaj genofagów. Ja mieałem taki sam problem trzeba było po prostu powykańczać wszytskich genofagów. POZDRO
chodzilem ,pozabijalem wszystkich gdy ja atakuja to ona za mna biegnie ale gdy ich pozabijam wraca do ciala i pobiera ADAMA i pozniej stoi CO JA MAM ZROBIC moze mi ktos pomoc????? domyslam sie ze ma przejsc na druga strone drzwi i mi je otworzyc ale ona stoi w miejscu i cos MARUDZI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum